• 213-2072300-2

Σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών/ανάθεσης έργου σε εννιακόσιους πενήντα (950) Ιδιώτες Συνεργάτες (ΙΣ) στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Το Τμήμα Απασχόλησης & Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αχαρνών σας ενημερώνει ότι η ΕΛ.ΣΤΑΤ θα αναθέτει σε 950 Ιδιώτες Συνεργάτες έργο με μίσθωση, το οποίο θα περιλαμβάνει τη συλλογή στοιχείων σε δειγματοληπτικές και απογραφικές στατιστικές έρευνες.

Οι ΙΣ που θα απασχοληθούν από την ΕΛΣΤΑΤ για τη συλλογή των στοιχείων των ανωτέρω ερευνών, θα είναι φυσικά πρόσωπα, ηλικίας 18 έως 67 ετών, τουλάχιστον
απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου.
Η ειδικότητα των ανωτέρω ΙΣ είναι αυτή του ερευνητή (συμπλήρωση ερωτηματολογίων στατιστικών ερευνών).
Το έργο που θα ανατεθεί στους ανωτέρω Ιδιώτες Συνεργάτες (ΙΣ) θα έχει διάρκεια έως και 31 Δεκεμβρίου 2022 και ο ακριβής χρόνος απασχόλησής τους θα καθορίζεται στις συμβάσεις ανάθεσης μίσθωσης έργου που θα υπογράψουν με την ΕΛΣΤΑΤ, τηρουμένης της παρ. 6 του ν. 2527/1997.

Περιγραφή

ο Τμήμα Απασχόλησης & Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αχαρνών σας ενημερώνει ότι η ΕΛ.ΣΤΑΤ θα αναθέτει σε 950 Ιδιώτες Συνεργάτες έργο με μίσθωση, το οποίο θα περιλαμβάνει τη συλλογή στοιχείων σε δειγματοληπτικές και απογραφικές στατιστικές έρευνες. Οι ΙΣ που θα απασχοληθούν από την ΕΛΣΤΑΤ για τη συλλογή των στοιχείων των ανωτέρω ερευνών, θα είναι φυσικά πρόσωπα, ηλικίας 18 έως 67 ετών, τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου. Η ειδικότητα των ανωτέρω ΙΣ είναι αυτή του ερευνητή (συμπλήρωση ερωτηματολογίων στατιστικών ερευνών). Το έργο που θα ανατεθεί στους ανωτέρω Ιδιώτες Συνεργάτες (ΙΣ) θα έχει διάρκεια έως και 31 Δεκεμβρίου 2022 και ο ακριβής χρόνος απασχόλησής τους θα καθορίζεται στις συμβάσεις ανάθεσης μίσθωσης έργου που θα υπογράψουν με την ΕΛΣΤΑΤ, τηρουμένης της παρ. 6 του ν. 2527/1997.
Παρατηρήσεις

Το Τμήμα Απασχόλησης & Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αχαρνών σας ενημερώνει ότι η ΕΛ.ΣΤΑΤ θα αναθέτει σε 950 Ιδιώτες Συνεργάτες έργο με μίσθωση, το οποίο θα περιλαμβάνει τη συλλογή στοιχείων σε δειγματοληπτικές και απογραφικές στατιστικές έρευνες. Οι ΙΣ που θα απασχοληθούν από την ΕΛΣΤΑΤ για τη συλλογή των στοιχείων των ανωτέρω ερευνών, θα είναι φυσικά πρόσωπα, ηλικίας 18 έως 67 ετών, τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου. Η ειδικότητα των ανωτέρω ΙΣ είναι αυτή του ερευνητή (συμπλήρωση ερωτηματολογίων στατιστικών ερευνών). Το έργο που θα ανατεθεί στους ανωτέρω Ιδιώτες Συνεργάτες (ΙΣ) θα έχει διάρκεια έως και 31 Δεκεμβρίου 2022 και ο ακριβής χρόνος απασχόλησής τους θα καθορίζεται στις συμβάσεις ανάθεσης μίσθωσης έργου που θα υπογράψουν με την ΕΛΣΤΑΤ, τηρουμένης της παρ. 6 του ν. 2527/1997.

Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ