• 213-2072300-2

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 εκτελείται από τη Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Αχαρνών η γραμμή «Ολυμπιακό Χωριό – Σταθμός Κάτω Αχαρναί», που εξυπηρετεί μετακινήσεις των πολιτών εντός του πόλης και παράλληλα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των λεωφορειακών γραμμών στη διάρκεια της πανδημίας.

Η γραμμή εξυπηρετείται από τρία mini bus και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί με το τελευταίο δρομολόγιο να πραγματοποιείται αργά το απόγευμα. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με δρομολόγια και στάσεις οι δημότες θα μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 11:00 έως τις 12:00 στα τηλέφωνα: 213-2072356, 213-2072548.

«Χρειάστηκε ένα μεγάλο διάστημα έντονης προσπάθειας, για να αντιμετωπιστούν ζητήματα γραφειοκρατίας, εγκρίσεων, οργάνωσης ούτως ώστε να φτάσουμε στη λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας.  Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσους εργάστηκαν για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να δώσουμε μια επιπλέον λύση μετακίνησης στους συμπολίτες μας, η οποία θα είναι δωρεάν. Ήταν μια δέσμευσή μας, την οποία κάνουμε πράξη και πολύ σύντομα να μπορούμε να προβούμε και σε άλλες παρόμοιες κινήσεις. Μέλημά μας παραμένει πάντα να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα κάθε δημότη», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

 

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΑΣΑ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΣΕ *

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ *

 

* Για τα δρομολόγια ΟΣΕ και Προαστιακού επιλέξτε τον τόπο αναχώρησης και τον τόπο προορισμού και πατήστε την "Αναζήτηση".

Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ