• 213-2072300-2

Ενημέρωση


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Καλοκαιρινή Γιορτή των παιδιών της «ΑΡΩΓΗΣ»


Μια υπέροχη και συνάμα, συγκινητική καλοκαιρινή γιορτή από τα παιδιά της «ΑΡΩΓΗΣ» έλαβε χώρα  την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στον ασφυκτικά γεμάτο προαύλιο χώρο του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Τα παιδιά του Κέντρου υποδέχθηκαν το καλοκαίρι, παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση. Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά την προσπάθειά τους και επιβράβευσε με την παρουσία του την κοινωνική προσφορά και δράση της «ΑΡΩΓΗΣ» και του Βαμβακάρειου Ιδρύματος.


Μάθετε περισσότερα

Μονοήμερες εκδρομές των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών


Μονοήμερες εκδρομές των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών με δωρεάν συμμετοχή για τα μέλη των ΚΑΠΗ. • Τρίτη 28 Ιουνίου 2022: Ωρωπός • Τρίτη 5 Ιουλίου 2022: Λαύριο


Μάθετε περισσότερα

Οι Βραδιές Κινηματογράφου επιστρέφουν και φέτος στις… Γειτονιές των Αχαρνών


Για δεύτερη συνεχόμενη  χρονιά ο Δήμος Αχαρνών και η ΔΗΚΕΑ προγραμματίζουν 4 προβολές κάθε εβδομάδα σε όλες τις γειτονιές της πόλης. Με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ σε κάθε προβολή για όλους το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει κινηματογραφικές επιτυχίες, ταινίες πρώτης προβολής και παιδικές ταινίες που θα γεμίσουν τα καλοκαιρινά μας βράδια με λάμψη και μαγεία.


Μάθετε περισσότερα

Ανακοίνωση – Γνωστοποίηση της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών


Ο Δήμαρχος Αχαρνών γνωστοποιεί ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 29/2022 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και σε εφαρμογή του Ν.4759/2020 άρθρο 88, έχει αποφασιστεί ομόφωνα η αποδοχή της πρότασης τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, για τις ιδιοκτησίες των κ.κ. 1)Βασιλείου Δανιηλίδη & 2) Αικατερίνης Φερεντίνου, που βρίσκονται στην περιοχή «Λυκότρυπα». Καλούνται: Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες να λάβουν γνώση του περιεχομένου της ανάρτησης.


Μάθετε περισσότερα

Ανακοίνωση του Τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών


Ο Δήμαρχος Αχαρνών γνωστοποιεί ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 169ΑΑΠ/26-07-2017: Έχει εγκριθεί η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στα Ο.Τ. (ΚΧ)Γ1306-Γ1307(ΟΤ193) της Π.Ε. «Νεάπολη» του Δήμου Αχαρνών. Καλούνται:


Μάθετε περισσότερα

Ο Δήμος Αχαρνών βράβευσε τους νέους φοιτητές της πόλης


Τους εισαχθέντες στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας το σχολικό έτος 2020-2021 τίμησε ο Δήμος Αχαρνών σε μια λαμπρή, εορταστική και συνάμα συγκινητική τελετή που έλαβε χώρα στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», τη Δευτέρα 20 Ιουνίου.


Μάθετε περισσότερα

Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ
ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ