• 213-2072300-2

Ενημέρωση


Νέο, σύγχρονο και φιλόξενο ΚΑΠΗ απέκτησαν οι Θρακομακεδόνες. Εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό


Τον δικό τους κατάλληλο, σύγχρονο και φιλόξενο χώρο έχουν, πλέον, οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας στους Θρακομακεδόνες καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου, εγκαινιάστηκε το νέο ΚΑΠΗ επί της οδού Αριστοτέλους 51.


Μάθετε περισσότερα

Μια υπέροχη παράσταση από τα παιδιά της "Αρωγής" και του "Βαμβακάρειου" Ξενώνα


Μια ιδιαίτερη και συγκινητική θεατρική παράσταση από τα παιδιά της "Αρωγής" και του "Βαμβακάρειου Ξενώνα" είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 31 Μαϊου στην Αίθουσα εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του 26ου παιδικού φεστιβάλ "Μάριος Δημήτριος Σουλούκος". Τα παιδιά της "Αρωγής" και του "Βαμβακάρειου Ξενώνα" απέδειξαν γι άλλη μια φορά ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αποσπώντας το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού για την υπέροχη θεατρική παράστασή τους


Μάθετε περισσότερα

Ανακοίνωση του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής για την άσκηση εποπτείας επί των φιλανθρωπικών σωματείων και ιδρυμάτων


Ο Αντιδήμαρχος της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής Γεώργιος Πετάκος και το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής σας ενημερώνουν για τις αρμοδιότητες του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής σύμφωνα με τον  Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Αχαρνών ( ΦΕΚ 1485/19 – 6 – 2013)  ως ακολούθως: Η Διεύθυνση  Κοινωνικής Πολιτικής – Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών,  ασκεί εποπτεία επί των φιλανθρωπικών σωματείων και ιδρυμάτων, εγκρίνει  τον  προϋπολογισµό τους


Μάθετε περισσότερα

Δωρεάν Rapid Test την Παρασκευή 2 Ιουνίου στο Δημαρχείο Αχαρνών


Την Παρασκευή 2 Ιουνίου ο ΕΟΔΥ θα διενεργήσει δωρεάν Rapid Test σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους για την ανίχνευση του Covid-19 στον ισόγειο χώρο της Αίθουσας εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Αχαρνών από τις 09:30-15:00.


Μάθετε περισσότερα

Μήνυμα Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις


Όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάθε χρόνο τέτοια μέρα τα συναισθήματα των μαθητών παραμένουν πάντα αναλλοίωτα.΄Άγχος, κόπωση, αγωνία. Αλλά και θάρρος, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση.


Μάθετε περισσότερα

Άκρως πετυχημένη η συμμετοχή του Δήμου Αχαρνών στην έκθεση Attica Green Expo


Θετικές κριτικές και εντυπώσεις απέσπασε η παρουσία του Δήμου Αχαρνών στην έκθεση Attica Green Expo με περίπτερο στο οποίο παρουσιάστηκαν οι δράσεις του στον τομέα της ανακύκλωσης και της αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων. Η έκθεση η οποία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου διέθετε έντονο περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο με στόχο τη διασύνδεση των πολιτών με τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς.


Μάθετε περισσότερα

Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ