• 213-2072300-2

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ


Η Φιλαρμονική του Δήμου Αχαρνών ιδρύθηκε το 1967. Μέσα από τις τάξεις της αναδείχθηκαν πολλοί επαγγελματίες μουσικοί. Σήμερα απαριθμεί 34 μέλη και λαμβάνει μέρος σε περισσότερες από 50 εκδηλώσεις (επετειακές, εορταστικές, κοινωνικές). Το ρεπερτόριό της είναι υψηλού επιπέδου και η κατάρτιση των μουσικών της άρτια. Στη Φιλαρμονική διδάσκονται δωρεάν πνευστά και κρουστά όργανα.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ


Μέσα από τις τάξεις της Φιλαρμονικής ιδρύθηκε πριν 7 χρόνια η Δημοτική Ορχήστρα, η οποία έχει ψυχαγωγικό και πολιτιστικό χαρακτήρα. Καλύπτει εκδηλώσεις του Δήμου και των Συλλόγων και απαριθμεί 12 μέλη.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ

Το Δημοτικό Ωδείο ιδρύθηκε το 1982. Με ένα επιτελείο διπλωματούχων έμπειρων μουσικών, απονέμει αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών (Υπουργείο Πολιτισμού), δίνοντας την ευκαιρία στους σπουδαστές, να ακολουθήσουν ακόμα και επαγγελματική καριέρα στο χώρο της μουσικής. Παρέχει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στους σπουδαστές, την αξιοποίηση των δεξιοτήτων τους, τη συνεχή αξιολόγηση και την προβολή των προσπαθειών τους. Το Δημοτικό Ωδείο, έχει έντονη παρουσία με συναυλίες, σεμινάρια και διαγωνισμούς.
     
Διδάσκονται:

πιάνο - βιολί - βιολοντσέλο - κλασική κιθάρα - ηλεκτρική κιθάρα - φλάουτο - κλαρινέτο - σαξόφωνο - αρμόνιο - ακορντεόν - βυζαντινή μουσική - υποχρεωτικά & ανώτερα θεωρητικά - μουσική προπαιδεία (orff) - φωνητική / ορθοφωνία - ελαφρό τραγούδι - σαντούρι - μπουζούκι - μπαγλαμάς - ποντιακή λύρα

Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ