• 213-2072300-2

Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων – ενίσχυση της τοπικής οικονομίας


Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων – ενίσχυση της τοπικής οικονομίας


Μέσα στις προτεραιότητες που έχει θέσει ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός είναι και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Σε αυτό το πλαίσιο, υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Χρύσανθου Κόνταρη και την τεχνική συνδρομή του Αντιδημάρχου Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος υποβλήθηκε πρόταση στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για την ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας, η οποία  θα διευκολύνει την πρόσβαση σε γεωργική γη, και συναφείς εκμεταλλεύσεις εντός του Δήμου. 
Η μελέτη εκπονήθηκε εξολοκλήρου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Δαμάσκος Νικόλαος. Το μήκος των οδών που θα ασφαλτοστρωθούν είναι περίπου 9 χλμ. 
Το έργο θα εκτελεστεί σε διάφορες εκτός σχεδίου περιοχές του Δήμου Αχαρνών και περιλαμβάνει δρόμους, οι όποιοι εξυπηρετούν γεωργικές επιχειρήσεις (θερμοκήπια, ελαιοκαλλιέργειες, οπωροκηπευτικά/λαχανικά κ.α), καθώς και πτηνοτροφικές και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις. Κάτω Βαρυμπόμπη, 
Λουτρό, 
Αγ. Σωτήρα, 
Αδάμες, 
Δεκέλεια
Παράλληλα, θα εξυπηρετηθεί μεγάλος αριθμός βιοτεχνιών και άλλων επιχειρήσεων που είναι εγκατεστημένες στις συγκεκριμένες περιοχές.
Ο Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο 1.170.000 €. 
Με βάση το χρονοδιάγραμμα, η ολοκλήρωση του έργου τοποθετείται τον 09/2023.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ