• 213-2072300-2

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Βραδιές Πολιτισμού έρχονται για να φέρουν χαμόγελα και διασκέδαση στις Αχαρνές!


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Βραδιές Πολιτισμού έρχονται για να φέρουν χαμόγελα και διασκέδαση στις Αχαρνές!


Από την Πέμπτη 26 Αυγούστου έως την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Αχαρνών και η ΔΗΚΕΑ προσφέρει ένα πλούσιο θεατρικό και μουσικό πρόγραμμα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν τις καλύτερες παραστάσεις του καλοκαιριού.

Κάθε βράδυ το Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» θα φιλοξενεί μια διαφορετική παράσταση, ενώ θα υπάρξει και παράλληλο πρόγραμμα σε άλλες περιοχές του Δήμου μας. Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν όλοι να ενημερώνονται για το πρόγραμμα, ενώ θα μπορούν να το προμηθεύονται και από κεντρικά σημεία της πόλης.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και δωρεάν παραστάσεις, συνεργασίες με την Περιφέρεια Αττικής, ενώ από την πλευρά της ΔΗΚΕΑ και του Δήμου έχει γίνει επιδότηση του εισιτηρίου, προκειμένου να δοθεί σε όλους η δυνατότητα συμμετοχής.

Σε όλες τις εκδηλώσεις για την είσοδο ΔΕΝ απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test. Η είσοδος του κοινού θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με χρήση μάσκας και θα τηρούνται σχολαστικά όλα τα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας όλων μας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Για πληροφορίες, κρατήσεις και προπώληση εισιτηρίων μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στα τηλέφωνα:

  • 210-2478507 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-14.00)
  • 6936013476 (Κάθε μέρα και Σ/Κ 09.00-14.00 και 18.00-20.00)

Παράλληλα για πρόγραμμα, προπώληση εισιτηρίων και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο περίπτερο της ΔΗΚΕΑ στην πλατεία Αγίου Βλασίου (Ώρες λειτουργίας 10.00-14.00 και 18.00-20.00)

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα ΕΔΩ


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ