• 213-2072300-2

Δίπλα στους κατοίκους της Φλόγας Βαρυμπόμπης ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός


Δίπλα στους κατοίκους της Φλόγας Βαρυμπόμπης ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός


Συνάντηση με αντιπροσωπεία της επιτροπής κατοίκων της Φλόγας Βαρυμπόμπης η οποία επλήγη βαρύτατα από τις πρόσφατες πυρκαγιές είχε την Τετάρτη (25/8) ο Σπύρος Βρεττός. Ο Δήμαρχος δέχτηκε τους εκπροσώπους στο γραφείο του, όπου είχαν μια διεξοδική συζήτηση για τη διαμορφωθείσα κατάσταση. Παράλληλα τους εξέθεσε περιληπτικά τις κινήσεις στις οποίες έχει ήδη προβεί προς υπουργεία και αρμόδιους φορείς, ούτως ώστε να γίνουν άμεσες κινήσεις.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι της περιοχής κατέθεσαν μια σειρά αιτημάτων που αφορούν από τη μία πλευρά την άμεση αντιμετώπιση των αναγκών τους και από την άλλη έργα τα οποία θα συμβάλλουν στην αναγέννηση της περιοχής, η οποία είναι μία από τις πιο όμορφες του Δήμου και θα πρέπει να επανέρθει σύντομα στην προτέρα κατάσταση.

Ο κ. Σπύρος Βρεττός απάντησε διεξοδικά και με συγκεκριμένες προτάσεις στα αιτήματά τους, αποδεικνύοντας πως ο ίδιος αλλά και όλος ο Δήμος εργάζονται καθημερινά για την επίλυση των προβλημάτων. Για παράδειγμα καθαρισμοί, επαναφορά ηλεκτροδότησης, δίκτυα ύδρευσης, οδοφωτισμός είναι μερικά από τα θέματα, τα οποία προωθεί ο ίδιος στις συναντήσεις του και πάνω στα οποία δουλεύουν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Δήμαρχος και κάτοικοι συζήτησαν επί μακρόν σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. «Η προσπάθεια είναι κοινή. Δήμος και κάτοικοι θέλουμε να ξαναφτιάξουμε ότι χάθηκε από τη φωτιά. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε έμπρακτα», ήταν η κατακλείδα των λόγων του κ. Βρεττού. Η αντιπροσωπεία από την πλευρά της έμεινε ικανοποιημένη από τη θετική αντιμετώπιση των αιτημάτων και τόνισε πως όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή. 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ