• 213-2072300-2

Θετικά μηνύματα από τη συνάντηση της Επιτροπής Συγκοινωνιών του Δήμου Αχαρνών και στελεχών του ΟΑΣΑ


Θετικά μηνύματα από τη συνάντηση της Επιτροπής Συγκοινωνιών του Δήμου Αχαρνών και στελεχών του ΟΑΣΑ


Συνεχές είναι το έργο της επιτροπής Συγκοινωνιών του Δήμου Αχαρνών. Στα πλαίσια της συνεργασίας με τον ΟΑΣΑ πραγματοποιήθηκε μία ακόμη συνάντηση εργασίας στο Δήμο Αχαρνών. Σε αυτή συμμετείχαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Αντιδήμαρχος Νίκος Ξαγοράρης, τα μέλη της Μιχάλης Χριστοφορίδης και Διομήδης Καρακωνσταντής, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας, ενώ από την πλευρά του ΟΑΣΑ ήταν ο Γενικός Διευθυντής Δημήτρης Αποστολίδης, ο Διευθυντής Συγκοινωνιακού Έργου Παύλος Παπαδόπουλος και ο Συγκοινωνιολόγος Γιώργος Ποριάζης.

Η ατζέντα περιλάμβανε αρχικά την αποτίμηση της μέχρι τώρα συνεργασίας, όπου δόθηκαν τα στοιχεία για την αύξηση των γραμμών που φτάνει ποσοστιαία στο 12%, καθώς πλέον ο αριθμός των καθημερινών δρομολογίων που εξυπηρετούν τον Δήμο φτάνει τα 934. Ενδεικτικά διεξάγονται 15 περισσότερα στη γραμμή 724, 8 στη γραμμή 755 και από 11 στις γραμμές Α10 και Β10.

Από την πλευρά της επιτροπής τέθηκε το ζήτημα της τήρησης των δρομολογίων, αλλά και της περαιτέρω αύξησης, αλλά και η ανάγκη τα αρθρωτά –κυρίως – λεωφορεία να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Από εκεί και πέρα τα αιτήματα της επιτροπής αφορούσαν:

  • Τη σύνδεση της Βαρυμπόμπης με τους Θρακομακεδόνες
  • Την ανάγκη εξυπηρέτησης της περιοχής της Χαραυγής από γραμμή του ΟΑΣΑ
  • Την ανάγκη εξυπηρέτησης της περιοχής του Αγ. Ιωάννη του Ρώσου
  • Την ανάγκη εξυπηρέτησης της περιοχής Πανόραμα-Θρακομακεδόνες-Μεσονύχι

Πρόκειται για πάγια αιτήματα των δημοτών, τα οποία η δημοτική αρχή προωθεί διαρκώς και πλέον βρίσκονται κοντά στην επίλυσή τους, καθώς τα στελέχη του ΟΑΣΑ ήταν θετικά διακείμενοι και πολύ σύντομα αναμένεται να δώσουν λύσεις στα συγκεκριμένα ζητήματα. Με τον τρόπο αυτό αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά η συγκοινωνιακή σύνδεση και να εξυπηρετηθούν πολλοί συνδημότες μας, κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών.  Η επιτροπή συνεχίζει πάντως το έργο της, καθώς εργάζεται συνεχώς για την κατάθεση νέων προτάσεων προς τον ΟΑΣΑ.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ