• 213-2072300-2

Μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης από τους Γεωργιανούς της Ελλάδας στο Δήμο Αχαρνών


Μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης από τους Γεωργιανούς της Ελλάδας στο Δήμο Αχαρνών


Αποδέκτης μια κίνησης ουσιαστικής, αλλά κυρίως υψηλής συμβολικής αξίας έγινε την Πέμπτη (12/8) ο Δήμος Αχαρνών. Συγκεκριμένα ο πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα Ντέιβιντ Ντόντουα και κλιμάκιο της πρεσβείας βρέθηκε στο Δημαρχείο Αχαρνών προκειμένου να παραδώσει στις πυρόπληκτες οικογένειας – μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών – ανθρωπιστική βοήθεια.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τους εργαζόμενους της πρεσβείας, αλλά γρήγορα αγκαλιάστηκε από τους Γεωργιανούς που διαμένουν στην Αθήνα και σε πολύ σύντομο χρόνο συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, φάρμακα και σχολικά είδη.

«Με θλίψη και αγωνία παρακολουθήσαμε τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή σας, που δυστυχώς άφησαν στο πέρασμά τους πολλές καταστροφές. Εκ μέρους της Πρεσβείας της Γεωργίας στην Ελληνική Δημοκρατία, καθώς και των Γεωργιανών φίλων σας που μένουν στην Αττική, εκφράζω τη συμπόνια μας στις πληγείσες οικογένειες. Ευχόμαστε τη γρήγορη αναστολή των πυρκαγιών και τη γρήγορη επούλωση των πληγών που σας προκάλεσαν οι φωτιές», ήταν το μήνυμα του κ. Ντόντουα.

«Εκ μέρους των δημοτών μας αλλά κυρίως των πληγέντων από την πυρκαγιά, θέλω να σας ευχαριστήσω για την κίνησή σας, η οποία εκτός από ουσία έχει και μεγάλη συμβολική αξία. Θα φροντίσουμε αυτή σας η ενέργεια να φτάσει στους αποδέκτες της, αλλά και να διαδώσουμε το μήνυμα της προσφοράς σας ως ένδειξη της αλληλεγγύης μεταξύ των δύο λαών», ανέφερε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός.

Το κλιμάκιο της πρεσβείας δέχθηκε και τις ευχαριστίες του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Πετάκου, αλλά και όλων των υπαλλήλων για τη συγκινητική τους προσφορά.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ