• 213-2072300-2

Μία ακόμη επιχείρηση καθαριότητας από τον Δήμο Αχαρνών


Μία ακόμη επιχείρηση καθαριότητας από τον Δήμο Αχαρνών


Συνεχής και αδιάκοπος είναι ο αγώνας των υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών για την καθαριότητα. Η προσπάθεια είναι συνεχής και δεν περιορίζεται μόνο στην αντιμετώπιση των καθημερινών ζητημάτων, αλλά περιλαμβάνει και έναν εκτενή προγραμματισμό, για εκτεταμένες δράσεις σε διάφορες περιοχές του Δήμου. 
Σε αυτό το πλαίσιο τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκε μια τέτοια δράση από τις υπηρεσίες καθαριότητας και τα συνεργεία του Δήμου στον δρόμο ανάμεσα  στην ΕΥΔΑΠ και το στρατόπεδο Καποτά.
Μια περιοχή, στην οποία δεν είχε υπάρξει τέτοιου μεγέθους καθαρισμός για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια, όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν κάτοικοι της περιοχής. 
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σταθης Τοπαλιδης επισήμανε μάλιστα πως ο προγραμματισμός των υπηρεσιών περιλαμβάνει και άλλες παρόμοιες δράσεις σε περιοχές, οι οποίες είχαν μετατραπεί σε μικρούς σκουπιδότοπους. 
Αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου για τις προσπάθειές του, υπενθύμισε πως οι οδηγίες του Δημάρχου Σπύρος Βρεττός είναι σαφείς και αφορούν τη βελτίωση της εικόνας της πόλης, φτάνοντας σε κάθε γειτονιά της και υπό αυτό το πρίσμα οι εργασίες καθαρισμού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ