• 213-2072300-2

Με επισημότητα η Δοξολογία για το νέο έτος στον Δήμο Αχαρνών


Με επισημότητα η Δοξολογία για το νέο έτος στον Δήμο Αχαρνών


Με κάθε επισημότητα και με πιστή τήρηση των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς η καθιερωμένη Δοξολογία για το νέο έτος, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και με την παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και μέλη της Δημοτικής Αρχής ο κ. Βρεττός παρακολούθησε τη Δοξολογία για την έλευση του νέου έτους και μαζί με τον Μητροπολίτη κ. Αθηναγόρα έκοψαν το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας, η οποία στη συνέχεια μοιράστηκε στο εκκλησίασμα

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε Καλή και Ευλογημένη χρονιά, με γρήγορη απαλλαγή από την πανδημία ενώ ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη βοήθειά του στην εξεύρεση λύσης για το κτιριακό πρόβλημα του Αγίου Βλασίου.

Από τη πλευρά του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί και ευχήθηκε το νέο έτος να σημάνει το τέλος της πανδημίας και να κυλήσει με υγεία, δημιουργικότητα και προκοπή για την πόλη μας.

Στον εορτασμό συμμετείχε και η Φιλαρμονική του Δήμου, η οποία έπαιξε πρωτοχρονιάτικα τραγούδια  στον προαύλιο χώρο του ναού.

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ