• 213-2072300-2

Με θρησκευτική ευλάβεια ο εορτασμός του Πολιούχου των Αχαρνών Αγίου Βλασίου

Εορτή Αγίου Βλασίου

Με θρησκευτική ευλάβεια ο εορτασμός του Πολιούχου των Αχαρνών Αγίου Βλασίου


Με λαμπρότητα και θρησκευτική ευλάβεια κορυφώθηκαν σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο των Αχαρνών Άγιο Βλάσιο.

Της Θείας Λειτουργίας που πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσιο Αγίων Κων/νου και Ελένης χοροστάτησε  ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως  κ. Αθηναγόρας, ο οποίος ευχήθηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που υπέστη ο Κεντρικός Ναός του Αγίου Βλασίου στον σεισμό του 2019.

«Με ευλάβεια τιμάμε σήμερα την εορτή του Αγίου Βλασίου, του Πολιούχου και Προστάτη της πόλης μας. Ο Άγιος Βλάσιος συνδέεται άρρηκτα με την ιστορική πορεία της πόλης μας μέσα στον χρόνο και οι μαρτυρίες των προγόνων μας το αποδεικνύουν περίτρανα. Εύχομαι η Χάρη του Αγίου Βλασίου να μας γεμίσει δύναμη και σοφία ώστε ενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά για το καλό όλων των κατοίκων της πόλης μας. Χρόνια Πολλά στις Αχαρνές μας», τόνισε στο μήνυμά του για την ημέρα, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

Στις Θρησκευτικές εκδηλώσεις συμμετείχαν οι Βουλευτές Βασίλης Οικονόμου και Πάνος Σκουρολιάκος, ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Αθανάσιος Αυγερινός, ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ Χάρης Δαμάσκος, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Θανάσης Κατσιγιάννης, Ευρώπη Κοσμίδη και Γιάννης Σμέρος,  η στρατιωτική ηγεσία από την Αεροπορική βάση της Δεκέλειας, ο Διοικητής του Α.Τ. Αχαρνών Παναγιώτης Συρμαλής, Αντιδήμαρχοι και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Άγιος Βλάσιος


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ