• 213-2072300-2

Με τις ευχές του Δήμου Αχαρνών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο οι αθλήτριες Βούλα Παπαχρήστου και Ελισάβετ Τελτσίδου


Με τις ευχές του Δήμου Αχαρνών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο οι αθλήτριες Βούλα Παπαχρήστου και Ελισάβετ Τελτσίδου


Τις σπουδαίες αθλήτριες Βούλα Παπαχρήστου και Ελισάβετ Τελτσίδου που η αθλητική πορεία τους συνδέεται με την πόλη των Αχαρνών υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός, για να τους ευχηθεί και να τις συγχαρεί πριν τους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι αθλήτριες με τις κορυφαίες επιδόσεις στο τριπλούν και το τζούντο αντίστοιχα θα εκπροσωπήσουν όχι μόνο ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και τις Αχαρνές.

Εκεί για τις συγχαρούν για τις έως τώρα επιτυχίες τους, αλλά και για να τους ευχηθούν κάθε επιτυχία, υγεία και δύναμη στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση, που αρχίζει σε λίγες ημέρες βρέθηκαν μαζί με τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό, οι Αντιδήμαρχοι Κατσανδρή Χριστίνα, Βρεττός Μιχάλης, Κωφός Δημήτρης, Πετάκος Γιώργος και Τοπαλίδης Στάθης.

«Χωρίς κόσμο στα γήπεδα, αλλά με τις ευχές όλων μας να σας συντροφεύουν, ελπίζουμε στην επιστροφή σας να έχουμε την ευκαιρία να σας υποδεχτούμε όπως σας αξίζει. Πρεσβεύοντας το αθλητικό πνεύμα, μεταδίδοντας μηνύματα στα μικρά παιδιά και δίνοντας παράδειγμα θέλησης και  δύναμης μας έχετε κάνει ήδη υπερήφανους. Συγχαρητήρια Βούλα, συγχαρητήρια Ελισάβετ, οι σκέψεις μας θα σας ακολουθούν. Καλή επιτυχία!...», ήταν μερικές από τις θερμές κουβέντες και τις ολόψυχες ευχές που αντάλλαξε ο Σπύρος Βρεττός με τις πρωταθλήτριες μας. Ως νικήτριες αναχωρούν για το Τόκιο και ως νικήτριες αναμένουμε να τις υποδεχτούμε πίσω στις Αχαρνές! Καλή επιτυχία!


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ