• 213-2072300-2

Σε 29ο νηπιαγωγείο και Βαμβακάρειο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Δ. Αχαρνών «Κυκλοφοριακή αγωγή και Οδική ασφάλεια»

Βαμβακάρειο

Σε 29ο νηπιαγωγείο και Βαμβακάρειο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Δ. Αχαρνών «Κυκλοφοριακή αγωγή και Οδική ασφάλεια»


Στο Βαμβακάρειο Ίδρυμα και στο 29ο νηπιαγωγείο βρέθηκαν Δημοτικοί Αστυνόμοι και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μιχάλης Βρεττός , στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος  «Κυκλοφοριακή αγωγή και Οδική ασφάλεια».Το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει εξ ολοκλήρου η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου μας έχει λάβει την έγκριση του υπουργείου Παιδείας και ενημερώνει τα παιδιά μας για τις βασικές αρχές οδικής ασφάλειας και της σωστής κυκλοφοριακής συμπεριφοράς.
Τόσο τα παιδιά του νηπιαγωγείου όσο και οι φιλοξενούμενοι του Βαμβακάρειου συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη διαδικασία και δήλωσαν συμμετοχή στο διαγωνισμό του προγράμματος, προσφέροντας τις δικές τους δημιουργίες.Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της περιόδου θα πραγματοποιηθεί έκθεση με τα έργα των σχολικών μονάδων που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα.
 
«Μέσω του προγράμματος επιδιώκουμε να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να συζητήσουν για την οδική ασφάλεια και να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές κυκλοφοριακής αγωγής», τονίζει ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός. Άλλωστε η οδική ασφάλεια των δημοτών αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Δήμο Αχαρνών και σε αυτό το πλαίσιο ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας κ.Μ. Βρεττός φροντίζει για συνεχείς δράσεις. 
Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο της Δημοτικής Αστυνομίας (Τμήμα Αστυνόμευσης)  210 2415472 ή μέσω mail: info@acharnes.gr.
 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ