• 213-2072300-2

Την Εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου τίμησε ο Δήμος Αχαρνών


Την Εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου τίμησε ο Δήμος Αχαρνών


Η Δημοτική Αρχή Αχαρνών, αποδίδοντας τον δέοντα φόρο τιμής προς όσους έχουν αφιερώσει ή έχουν θυσιάσει τη ζωή τους στην προάσπιση των εδαφικών συνόρων της Πατρίδας τίμησε, γι’ άλλη μια χρονιά, την εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.   

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού, εκπροσώπων της Πολιτείας, των Σωμάτων Ασφαλείας και αγημάτων με σημαία από τοπικούς συλλόγους του Δήμου Αχαρνών.

Τον Πανηγυρικό λόγο της ημέρα ανάγνωσε εκ μέρους του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ο Σμήναρχος Ιπτάμενος  κ. Δημήτρης Ζερβός.

Στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Μενιδιάτη Αγωνιστή Μήτρου Λέκκα, στην κεντρική πλατεία Αχαρνών, από τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό, τον βουλευτή ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Περιφέρειας Αττικής Νάσο Αθανασίου εκ μέρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τον Πρόεδρο Δ.Σ Θέμη Οικονόμου, Περιφερειακούς Συμβούλους, εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων, του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού,  της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου καθώς και της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Αχαρνών.

 Με αφορμή την εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός δήλωσε:  «Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις υπερασπίζονται διαχρονικά τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας προασπίζοντας την ασφάλεια της Ελλάδος. Εύχομαι από καρδιάς η Παναγία να δίνει υγεία και καλή δύναμη στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που καθημερινά καταθέτουν την ψυχή τους στην προάσπιση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας».


 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ