• 213-2072300-2

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά και εγκαίνια της πισίνας για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Αρωγή»


Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά και εγκαίνια της πισίνας για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Αρωγή»


Με τα εγκαίνια της πισίνας η οποία επαναλειτούργησε μετά από πολλά χρόνια στασιμότητας, με δωρεά του Αθ. Μαρτίνου, συνδυάστηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Αρωγή» το πρωί της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού, της Προέδρου του Νομικού Προσώπου Μαρίας Μπούκη, πλήθους κόσμου καθώς και των παιδιών του Κέντρου.

Σε μια όμορφη εκδήλωση, σε ατμόσφαιρα έντονης συγκίνησης, χαράς και περηφάνιας το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Αρωγή» πραγματοποίησε την τελετή των εγκαινίων της λειτουργίας της πισίνας η οποία θα συμβάλει ουσιαστικά στην άθληση των παιδιών και θα τα βοηθήσει να περνάνε δημιουργικά τον χρόνο τους.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός τόνισε ότι οι υπηρεσίες της «Αρωγής» ενισχύονται διαρκώς με μοναδικό σκοπό την υποστήριξη των παιδιών του Κέντρου και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, ευχαριστώντας παράλληλα τους συντελεστές αυτής της προσπάθεια που έχει στο επίκεντρο τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. «Θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο του Κέντρου Ατόμων με ειδικές ανάγκες του Δήμου Αχαρνών «Αρωγή» και του «Βαμβακάρειου», Μαρία Μπούκη, τη Βίκυ Έλιοτ, την Μαίη Ρήγα Πρόεδρο του Σωματείου «Αρωγή», τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και βέβαια, τους εργαζόμενους, για το λειτούργημα που καθημερινά ασκούν. Είναι τα δικά μας παιδιά και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό τους αλλά και κοντά στις οικογένειές τους με κάθε δυνατό τρόπο», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της «Αρωγής» ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συνεργασία όλων αυτών των ετών που είχε ως αποτέλεσμα την λειτουργία του «Βαμβακάρειου Ξενώνα», τη λειτουργία απογευματινού τμήματος στην «Αρωγή», την αύξηση του αριθμού των παιδιών και φυσικά την επαναλειτουργία της πισίνα. Επίσης, η κ. Μπούκη ευχαρίστησε το προσωπικό και των δύο δομών για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν. 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ