• 213-2072300-2

Δρομολογήθηκε η μελέτη για την κατασκευή του 35ου νηπιαγωγείου Αχαρνών


Δρομολογήθηκε η μελέτη για την κατασκευή του 35ου νηπιαγωγείου Αχαρνών


Το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την κατασκευή του 35ου νηπιαγωγείου Αχαρνών, έγινε σήμερα μετά την υπογραφή της σύμβασης για τη σχετική μελέτη ωρίμανσης, η οποία θα εκπονηθεί με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020, με συνολικό προϋπολογισμό δημοπράτησης 142.000€.

Η σύμβαση υπεγράφη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.»  Θ. Γιάνναρη και τους εκπροσώπους των αναδόχων στα γραφεία της ΚΤΥΠ ΑΕ, παρουσία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής και του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού.

Στην προτεραιότητα που δίνει η διοίκηση της Περιφέρειας στη δημιουργία νέων σχολικών υποδομών σε όλη την Αττική προκειμένου τα παιδιά να εκπαιδεύονται με ασφάλεια σ΄ένα σύγχρονο περιβάλλον, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.  Θ. Γιάνναρης επισήμανε: Η κατασκευή νέων σχολικών μονάδων σε όλη τη χώρα και η βελτίωση των υποδομών παιδείας, για εμάς, την Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., αποτελεί μέγιστη στρατηγική επιλογή, γιατί τα παιδιά είναι πάντα έγνοια μας και προτεραιότητά μας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αχαρνών ανέφερε πως στον Δήμο Αχαρνών θα κατασκευασθούν 5 νέες σχολικές μονάδες «κάτι που δεν έχει ξαναγίνει», όπως υπογράμμισε.“Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που με τη σημερινή υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με τις Κτιριακές Υποδομές (ΚΤΥΠ) και την Περιφέρεια Αττικής δρομολογείται η μελέτη για την κατασκευή του 35ου νηπιαγωγείου Αχαρνών.Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ΚΤΥΠ αλλά και στον Περιφερειάρχη ο οποίος εξασφάλισε τους πόρους της χρηματοδότησης αυτών των τόσο σημαντικών έργων", τόνισε χαρακτηριστικά.

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ