• 213-2072300-2

Εγκαινιάστηκαν τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αχαρνών


Εγκαινιάστηκαν τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αχαρνών


Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Αχαρνών, τα οποία ξεκίνησαν να λειτουργούν πιλοτικά το καλοκαίρι και πλέον εξυπηρετούν δεκάδες δημότες καθημερινά, στους υπερσύγχρονους χώρους τους, προσφέροντας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό για να ακολουθήσει ο χαιρετισμός του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού και φυσικά το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων. Στην ομιλία του ο κ. Σπύρος Βρεττός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίτευξη ενός ακόμα στόχου της Δημοτικής Αρχής και έκανε λόγο για μια πρότυπη δομή, που θα εξυπηρετήσει τον τομέα της υγείας. «Σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ένας ακόμα στόχος αυτής της δημοτικής αρχής επετεύχθη. Τα Δημοτικά Ιατρεία που εγκαινιάσαμε αποδείχθηκε μια προσπάθεια δύσκολη και απαιτητική, η οποία όμως έγινε πράξη ακριβώς όπως είχαμε υποσχεθεί. Ήταν μια δέσμευση που τηρήσαμε, γιατί το έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Ήδη έχουν εξυπηρετηθεί εκατοντάδες συνδημότες μας και αυτό μας ωθεί να εργαζόμαστε για ακόμη περισσότερες παροχές και στον τομέα της υγείας.  Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Γιάννη Νίκα και την εντεταλμένη σύμβουλο για τα Δημοτικά Ιατρεία, Διονυσία Μπομπόνη, για την υλοποίηση κι αυτού του οράματός μας. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε δημότη των Αχαρνών. Ενωμένοι προχωράμε σταθερά μπροστά και θα πετύχουμε κάθε μας στόχο»

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν ακόμη ο βουλευτής Στέλιος Φωτόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Γεωργία Βλάχου, Αντιδήμαρχοι, Υποψήφιοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Υπενθυμίζεται ότι τα Δημοτικά Ιατρεία στεγάζονται σε κτίριο επί της οδού Αγίας Τριάδας 86 και εξυπηρετούν κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (τηλ. 2102400122 ώρες επικοινωνίας 9.00-13.00). Διαθέτουν παιδιατρικό (9.00-13.00)/ καρδιολογικό(9.00-13.00)/παθολογικό τμήμα(9.00-13.00) και οι υπηρεσίες εξέτασης ασθενών και συνταγογράφησης παρέχονται δωρεάν.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ