• 213-2072300-2

Ένα εμβληματικό έργο για τις Αχαρνές, το αθλητικό και ψυχαγωγικό Πάρκο της Λαθέας εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Αχαρνών


Ένα εμβληματικό έργο για τις Αχαρνές, το αθλητικό και ψυχαγωγικό Πάρκο της Λαθέας εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Αχαρνών


Σε κλίμα  ικανοποίησης πραγματοποιήθηκαν, το απόγευμα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια του πρότυπου Αθλητικού και Ψυχαγωγικού Πάρκου στην περιοχή της Λαθέας. Ένα εμβληματικό έργο για τις Αχαρνές που εκφράζει τη βούληση και την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να αποκτήσει η πόλη καινούργιες και σύγχρονες υποδομές για τους πολίτες και ιδίως για τα παιδιά και τους νέους. Το πρότυπο αστικό Πάρκο εκτείνεται σε τέσσερα (4) στρέμματα και περιλαμβάνει πρότυπη παιδική χαρά, αναψυκτήριο, γήπεδο ποδοσφαίρου καθώς και διαδρομές περιπάτου και κατασκευάστηκε με πόρους από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών.
 
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός αναφέρθηκε στην μεθοδική δουλειά που έγινε όλα αυτά τα χρόνια με στόχο τη δημιουργία υποδομών άθλησης και ψυχαγωγίας, που έλειπαν από την πόλη. Μια προσπάθεια που είχε ως αποτέλεσμα την κατασκευή συνολικά 19 παιδικών χαρών και 5 πάρκων.
 
Ο Δήμαρχος τόνισε χαρακτηριστικά: «Το πάρκο που εγκαινιάσαμε σήμερα στη Λαθέα είναι το καλύτερο παράδειγμα για τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε εδώ και τέσσερα χρόνια στον Δήμο μας: προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται. Είναι και το αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς κι ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου γι' αυτό. Παραδώσαμε στα παιδιά των Αχαρνών μια σύγχρονη, πρωτότυπη και ασφαλή παιδική χαρά και ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου. Αυτή η προσπάθεια άξιζε κάθε ώρα δουλειάς γιατί μας δίνει ως αντάλλαγμα τη χαρά των εκατοντάδων παιδιών που γεμίζουν το χώρο κάθε μέρα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να τη χαίρονται και εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά στην ίδια κατεύθυνση για τις Αχαρνές που αγαπάμε.».
 
 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ