• 213-2072300-2

Ενός λεπτού σιγή στο Δημοτικό Συμβούλιο στη μνήμη του Βασίλη Τοπαλλιανίδη


Ενός λεπτού σιγή στο Δημοτικό Συμβούλιο στη μνήμη του Βασίλη Τοπαλλιανίδη


Με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, Βασίλη Τοπαλλιανίδη  άρχισε η 21η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αχαρνών.Το σώμα τίμησε τον εκλιπόντα αφήνοντας λίγα λουλούδια στη θέση που μέχρι πρότινος καταλάμβανε στα έδρανα.

Όπως ανέφερε στην έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Θέμης Οικονόμου, η απώλεια του Βασίλη Τοπαλλιανίδη αφήνει φτωχότερο το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς επρόκειτο για έναν άνθρωπο με σημαντικές παρεμβάσεις που παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε φρόντιζε μέχρι την τελευταία στιγμή να είναι παρών. Παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός τόνισε ότι ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος ο οποίος πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια διεκδικούσε όσα πίστευε για τους συμπολίτες του και τον δήμο.

«Το ήθος και η συμπεριφορά του ας γίνει φωτεινό παράδειγμα για κάποιους που θέλουν να ασκήσουν τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου και να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του δήμου», πρόσθεσε φανερά συγκινημένος ο κ. Σπύρος Βρεττός.

Τέλος, με συγκινητικά λόγια μίλησαν και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, που αναφέρθηκαν τόσο στην προσφορά, όσο και στον σπάνιο χαρακτήρα του.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ