• 213-2072300-2

Επίσκεψη σε Αρωγή και Βαμβακάρειο από στελέχη της Γραμματείας Προγράμματος της Ν.Δ και της AHEPA


Επίσκεψη σε Αρωγή και Βαμβακάρειο από στελέχη της Γραμματείας Προγράμματος της Ν.Δ και της AHEPA


Την εξαιρετική δουλειά που συντελείται στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Αρωγή» όπως και στον Βαμβακάρειο Ξενώνα, τις δύο δομές του Δήμου Αχαρνών για άτομα με ειδικές ανάγκες, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στελέχη της Γραμματείας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Γραμματέα Αντωνία Δήμου καθώς και οι πρόεδροι των τμημάτων AHEPA Π. Φαλήρου και Πειραιώς, Ανάργυρος Τσουνάκης και Κώστας Παπανικολάου αντιστοίχως. Αρχικά, η αντιπροσωπεία της Ν.Δ και της Ahepa επισκέφτηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ «Αρωγή» όπου τους υποδέχτηκε η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Μαρία Μπούκη και η ιδρύτρια του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας "Αρωγή" Βίκυ Έλλιοτ, οι οποίες τους ξενάγησαν στη δομή και τους ενημέρωσαν για την ιστορία της, τις δράσεις που αναπτύσσει αλλά και τις ανάγκες που έχει.

Στη συνέχεια τα στελέχη της Γραμματείας Προγράμματος της Ν.Δ και της Ahepa επισκέφτηκαν τον «Βαμβακάρειο Ξενώνα» όπου ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του, γνώρισαν τους φιλοξενούμενους και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους. Απόλαυσαν, μάλιστα, τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της δομής οι οποίοι είχαν ετοιμάσει ένα όμορφο γεύμα προς τιμή τους. Καθ΄όλη τη διάρκεια της επίσκεψης τα στελέχη της Ν.Δ εξέφραζαν τον εντυπωσιασμό τους για τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας των δύο δομών που λειτουργεί ο Δήμος Αχαρνών και για την προσπάθεια του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο λειτουργίας τους. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη, δήλωσαν τη θέλησή τους να στηρίξουν με όσα μέσα διαθέτουν την απρόσκοπτη λειτουργία των δύο δομών, διατυπώνοντας ότι ο πρωθυπουργός αποδίδει ιδιαίτερη σημασία, προσωπικά, στην άρση των περιορισμών και την καταπολέμηση των ανισοτήτων, που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία.

Την επίσκεψη της Γραμματείας Προγράμματος στήριξαν με δωρεά τα τμήματα AHEPA  Παλαιού Φαλήρου HJ-38 και AHEPA Πειραιά HJ-9.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ