• 213-2072300-2

Επίσκεψη του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού στο ΚΑΠΗ του Προφήτη Ηλία


Επίσκεψη του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού στο ΚΑΠΗ του Προφήτη Ηλία


Το ΚΑΠΗ του Προφήτη Ηλία επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός μαζί με τους Αντιδημάρχους Μιχάλη Βρεττό, Νίκο Δαμάσκο, Χριστίνα Κατσανδρή, Άγγελο Αραμπατζή και Γιάννη Αβραμίδη  και συζήτησε με τα μέλη  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους αλλά και για τις προοπτικές που ανοίγονται για όλους τους δημότες, σε μια πόλη που τα τελευταία τρία χρόνια έχει αλλάξει πολύ και συνεχίζει να αλλάζει.
Η επίσκεψη του Δημάρχου Αχαρνών  στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων είχε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό μιας και η δημοτική αρχή έχει ως προτεραιότητά της, τη στήριξη της τρίτης ηλικίας, των στυλοβατών της ελληνικής οικογένειας που δε σταματούν να αγωνίζονται και να προσφέρουν στα παιδιά τους, στα εγγόνια τους και σε όλη την κοινωνία, σε μια τόσο  δύσκολη εποχή όπως η σημερινή.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός αλλά και οι Αντιδήμαρχοι άκουσαν προσεκτικά τα αιτήματά των παρευρισκόμενων, κατέγραψαν τις τρέχουσες ανάγκες του ΚΑΠΗ και δεσμεύτηκαν για την άμεση ανταπόκριση της δημοτικής αρχής. Η αναπτυξιακή τροχιά στην οποία έχει μπει η πόλη των Αχαρνών τα τελευταία τρία χρόνια, με έργα και υποδομές που για πρώτη φορά βλέπουν οι δημότες να γίνονται πράξη ήταν ένα από τα βασικά θέματα της συζήτησης.

Τα νέα αντιπλημμυρικά έργα, οι ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικές οδικές αρτηρίες αλλά και στις γειτονιές της πόλης, οι αναπλάσεις πλατειών και η κοινωνική πολιτική της δημοτικής αρχής που βασίζεται στην πρωταρχική αξία της φροντίδας και της προστασίας του δημότη έχουν αλλάξει την ποιότητα ζωής στις Αχαρνές.
«Στη σημερινή μας συνάντηση, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τα μέλη του ΚΑΠΗ και να τα διαβεβαιώσω ότι η Δημοτική Αρχή στέκεται πάντα δίπλα τους ώστε να βρίσκουν λύση στα προβλήματά τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, μετά την επίσκεψή του στα ΚΑΠΗ του Προφήτη Ηλία.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ