• 213-2072300-2

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 27ου-30ου Δημοτικού Ολυμπιακού Χωριού


Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 27ου-30ου Δημοτικού Ολυμπιακού Χωριού


Σε ευχαριστήρια επιστολή του ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 27ου-30ου Δημοτικού στο Ολυμπιακό Χωριό αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε Κε Ορφανίδη

Εκπροσωπώντας όλους τους γονείς νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την άψογη και ουσιαστική συνεργασία που υπήρξε για την επίλυση των προβλημάτων του σχολείου μας. 
 Κάνοντας τον απολογισμό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που σταθήκατε δίπλα μας αρωγός, μεταμορφώνοντας πραγματικά το σχολικό κτήριο. 
Παρότι νέος σύλλογος ,της σχολικής χρονιάς που πέρασε, ακούσατε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας με τα λόγια σας να γίνονται άμεσα πράξη σε ζητήματα που έχρηζαν κατεπείγοντος, όπως η αποκατάσταση ταβανιών, τοποθέτηση στους προαύλιους χώρους με παγκάκια, εσωτερικό βάψιμο του σχολείου και με την υπόσχεση σας να υλοποιείται εντός του καλοκαιριού με το εξωτερικό βάψιμο αυτού.
Το σχολικό κτήριο πραγματικά έχει ανανεωθεί και τα παιδιά μας, αλλά και ο Δήμος, έχουν ένα όμορφο, καθαρό και ασφαλές σχολείο όπως τους αξίζει.
Τις ευχαριστίες μας για μια εξαιρετική σχολικη χρόνια που πέρασε και τις προσδοκίες μας για μια εξίσου εξαιρετική και εποικοδομητική χρόνια που μόλις ξεκίνησε.
 
Για το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 27ου-30ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών
Με εκτίμηση
Η πρόεδρος
Μαρία Δημητριού
 
Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ