• 213-2072300-2

Καταβάλλονται οι οφειλές σε εργαζόμενους των πρώην Δημοτικών Επιχειρήσεων


Καταβάλλονται οι οφειλές σε εργαζόμενους των πρώην Δημοτικών Επιχειρήσεων


Μετά από επίμονες και εντατικές διεκδικήσεις του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού και των συνεργατών του δίνεται λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπωρούσε για πολλά χρόνια τους εργαζομένους των πρώην Δημοτικών Επιχειρήσεων και αφορούσε την  καταβολή των χρωστούμενων δεδουλευμένων τους.

Η ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημά τους και η εξασφάλιση των απαιτούμενων χρηματικών ποσών με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών ήταν μια από τις προτεραιότητες του Δήμου Αχαρνών και της Οικονομικής Υπηρεσίας ενώ η απόφαση για την καταβολή των ποσών έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο όπου η κοινωνική μέριμνα κρίνεται πιο αναγκαία από ποτέ. Όπως γνωστοποιήθηκε, τις επόμενες ημέρες οι πρώην εργαζόμενοι θα δουν τα ποσά να πιστώνονται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Παράλληλα, οι ενέργειες του Δήμου Αχαρνών αποτελούν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς την εξυγίανση και το νοικοκύρεμα των οικονομικών του.

«Με επιμονή και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους των πρώην Δημοτικών Επιχειρήσεων διεκδικήσαμε και  εξασφαλίσαμε από το Υπουργείο Εσωτερικών τη χρηματοδότηση για την αποπληρωμή των χρωστούμενων οφειλών.  Λύθηκε, έτσι, ένα μεγάλο πρόβλημα για τον δήμο και τους δεκάδες υπαλλήλους που για χρόνια ζητούσαν δικαίωση. Τις επόμενες ημέρες τα χρήματα πρόκειται να πιστωθούν στους λογαριασμούς τους δίνοντας οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ