• 213-2072300-2

Με ένα νέο υπερσύγχρονο σάρωθρο ενισχύθηκε ο Δήμος Αχαρνών


Με ένα νέο υπερσύγχρονο σάρωθρο ενισχύθηκε ο Δήμος Αχαρνών


Με ένα νέο υπερσύγχρονο σάρωθρο ενισχύεται από σήμερα ο στόλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών και αποκτά ένα ακόμα όπλο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος. Το πολυμηχάνημα που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών αναμένεται να αλλάξει σημαντικά την εικόνα της πόλης.
Το νέο σάρωθρο (σκούπα) θα παρέχει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες καθαρισμού μιας και έχει δυνατότητα χρήσης σε πολλά τετραγωνικά μέτρα κοινόχρηστων χώρων και αρκετά χιλιόμετρα του οδικού δικτύου της πόλης.
Η αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά, κατά την παραλαβή του σαρώθρου:
«Παραλάβαμε σήμερα το νέο σάρωθρο του Δήμου μας, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”,με το οποίο θα βελτιωθεί σημαντικά η καθαριότητα και η αισθητική της πόλης μας.Προτεραιότητά μας η αντικατάσταση και ενίσχυση του στόλου των μηχανημάτων του Δήμου, με καινούργια, πιο σύγχρονα και ασφαλή. Με την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων έτσι ώστε να ενισχύσουμε τις υπηρεσίες καθαριότητας προς όφελος της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μας».

 

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ