• 213-2072300-2

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η Ανάβαση της Πάρνηθας με ιστορικά αυτοκίνητα


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η Ανάβαση της Πάρνηθας με ιστορικά αυτοκίνητα


Με επιτυχία και με τη συμμετοχή δεκάδων ιστορικών αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 19 Μαρτίου η 7η Ανάβαση Πάρνηθας από την Ε.Ο ΦΙΛΠΑ και τον Δήμο Αχαρνών. Τα ιστορικά αυτοκίνητα έτρεξαν σε μια από τις ομορφότερες και πιο διαχρονικές διαδρομές μηχανοκίνητου αθλητισμού, η οποία ξεκίνησε από το Μετόχι και κατέληξε στο Μπάφι. Η ανάβαση χάρισε μοναδικές στιγμές στους λάτρεις των ιστορικών αυτοκινήτων, ενώ όλοι επισήμαναν την εξαιρετική διοργάνωση.

Οι Αχαρνές για μια, ακόμη, χρονιά αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον σε μια διοργάνωση που διέθετε ταχύτητα και άρωμα μιας άλλης εποχής. Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Θρακομακεδόνων από τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Κωφό και μέλη της δημοτικής αρχής.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός έδωσε το σήμα εκκίνησης του αγώνα και δήλωσε χαρακτηριστικά:
"Ο Δήμος Αχαρνών αποτελεί έναν φιλόξενο χώρο για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η διοργάνωση της ανάβασης της Πάρνηθας από ιστορικά αυτοκίνητα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους δημότες των Αχαρνών και τους επισκέπτες, φίλους του αθλήματος να απολαύσουν από κοντά τα αγωνιστικά πληρώματα σε μια υπέροχη διαδρομή. ".

Το «παρών» έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Βρεττός, Δημήτριος Κωφός, Νίκος Δαμάσκος, Στάθης Τοπαλίδης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας και ο Δ/νων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής, Γιάννης Μίχας καθώς και η Περιφερειακή Σύμβουλος, Γεωργία Βλάχου.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ