• 213-2072300-2

Με Κυριάκο Παπαδόπουλο και παραδοσιακούς συλλόγους ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής


Με Κυριάκο Παπαδόπουλο και παραδοσιακούς συλλόγους ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής


Με άρωμα παράδοσης και μια αξέχαστη συναυλία από τον μουσικοσυνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο ξεκίνησαν την Τετάρτη 19 Απριλίου οι τετραήμεροι εορτασμοί της Ζωοδόχου Πηγής. Την αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων άνοιξε το Τμήμα Παραδοσιακών χορών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης  (ΔΗΚΕΑ), ακολούθησαν τα χορευτικά του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων "Άγιος Κωνσταντίνος", ο σύλλογος "Παραδοσιακή Αναβίωση-Αχαρναϊκή Κληρονομιά" , ο Σύλλογος Γυναικών Θρακομακεδόνων και το Κέντρο Διάδοσης Παραδοσιακών Χορών «Χορού Ενθύμησης».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παρέλαβε ο μουσικοσυνθέτης των γνωστών επιτυχιών Κυριάκος Παπαδόπουλος και οι τραγουδιστές Στράτος Καραλής, Μαρία Ιωαννίδου, Χάρης Χαλαμούτης και Δημήτρης Γιώτης. 

Σήμερα οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με παραδοσιακούς χορούς από πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου και συναυλία με τη Δέσποινα Βανδή και τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, στην έναρξη των εκδηλώσεων τόνισε: " Η πόλη μας γιορτάζει στην κεντρική πλατεία του Αγίου Βλασίου με μουσική και παραδοσιακούς χορούς από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης μας. Από απόψε η παράδοση, τα ήθη και τα έθιμά μας ζωντανεύουν και οι Αχαρνές γεμίζουν με αισιοδοξία και χαρά!".

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ