• 213-2072300-2

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή γιορτή από τους παιδικούς σταθμούς της ΔΗΦΑ


Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή γιορτή από τους παιδικούς σταθμούς της ΔΗΦΑ


Με μια ξεχωριστή γιορτή, γεμάτη  φαντασία, κέφι, παιχνίδια και αισιοδοξία καλωσόρισαν το καλοκαίρι τα παιδιά των παιδικών σταθμών της Δημοτικής Φροντίδας του Δήμου Αχαρνών, την Τετάρτη 9 Ιουνίου, παρουσία των γονιών τους και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής.

Χαιρετίζοντας τη γιορτή ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελείται στους παιδικούς σταθμούς, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη και τη φροντίδα στα παιδιά και ευχαρίστησε την πρόεδρο της ΔΗΦΑ Αγγελική Ζαχαριάδη, τις παιδαγωγούς και το προσωπικό που εργάστηκαν σκληρά για ακόμα μια σχολική χρονιά, προσθέτοντας ότι: «Η γιορτή των Παιδικών Σταθμών της πόλης μας έχει για εμάς ιδιαίτερη σημασία. Είναι η στιγμή που χαιρόμαστε, καμαρώνοντας τα παιδιά μας, το μέλλον της πόλης μας αλλά και η ώρα που νιώθουμε ικανοποίηση γνωρίζοντας ότι παλέψαμε και φέτος, με όλες μας τις δυνάμεις για να αναβαθμίσουμε τις υποδομές, να ανακαινίσουμε τις εγκαταστάσεις, να προσφέρουμε στα παιδιά μας και τις οικογένειές τους όλα όσα αξίζουν. Είναι όμως και μια ημέρα που θα ήθελα να την αφιερώσω, όπως είναι αφιερωμένο και όλο το Παιδικό Φεστιβάλ, στη μνήμη του Μάριου-Δημήτριου Σουλούκου, του παιδιού που έφυγε νωρίς από κοντά μας και που κάνεις μας δε θα ξεχάσει. Μάριε, θα σε έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας.Ευχαριστώ όλο το προσωπικό της ΔΗ.ΦΑ και την πρόεδρο Αγγελική Ζαχαριάδη για τη σημερινή διοργάνωση και το σπουδαίο έργο τους.

Τέλος, στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλει η Διοίκηση των Παιδικών Σταθμών και η Δημοτική Αρχή για την παροχή στα παιδιά ποιοτικών υπηρεσιών διαπαιδαγώγησης  αναφέρθηκε και η Πρόεδρος της ΔΗΦΑ Αγγελική Ζαχαριάδη.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ