• 213-2072300-2

Νέα γραμμή στη Δημοτική Συγκοινωνία Αχαρνών συνδέει τον Άγιο Ιωάννη Ρώσο με το κέντρο της πόλης και το Δημαρχείο


Νέα γραμμή στη Δημοτική Συγκοινωνία Αχαρνών συνδέει τον Άγιο Ιωάννη Ρώσο με το κέντρο της πόλης και το Δημαρχείο


Με γνώμονα τη βέλτιστη μετακίνηση των δημοτών εντός του ιστού της πόλης και μετά από διαβούλευση με φορείς και κατοίκους, η Επιτροπή Συγκοινωνίας του Δήμου Αχαρνών  στην οποία συμμετέχουν ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ξαγοράρης, τα μέλη Μιχάλης Χριστοφορίδης και Διομήδης Καρακωνσταντής και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας, προχώρησε στον σχεδιασμό και τη δρομολόγηση μιας νέας γραμμής της Δημοτικής Συγκοινωνίας η οποία θα φτάνει μέχρι τον Άγιο Ιωάννη Ρώσο και θα καλύπτει το μεγαλύτερο τμήμα της πόλης παρέχοντας δωρεάν μετακίνηση στους συνδημότες μας!

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 30 Μαϊου επανεκκινεί η Δημοτική Συγκοινωνία Αχαρνών με δύο νέα σύγχρονα μίνι λεωφορεία, τα οποία θα εκτελούν δρομολόγια στη γραμμή «Άγιος Ιωάννης Ρώσος – Δημαρχείο Αχαρνών». Με τη λειτουργία της νέας γραμμής της Δημοτικής Συγκοινωνίας αναμένεται να αποσυμφορηθεί ένα σημαντικό κομμάτι του Δήμου.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή και θα ξεκινούν στις 06:30  το πρωί από τον Αγ. Ιωάννη και στις 07:00 από το Δημαρχείο. Η νέα γραμμή θα ακολουθεί την εξής διαδρομή:

Δημαρχείο, Φιλαδελφείας, Ποσειδώνος, Κων/λεως, Ξενοπούλου, Δημοκρατίας, Ηρώων, Αρχαίου Θεάτρου, Εθνικής Αντιστάσεως , Αριστοτέλους, Κασπίας, Βαϊου Κρήτης, Βαϊου Κρήτης, Βενιζέλου, Αγ. Διονυσίου, Αγ. Ι . Ρώσου, Αγ. Αποστόλων, Νερομάνας, Τερψυχόρης, Χάλκης.

Για τη νέα γραμμή της Δημοτικής Συγκοινωνίας ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός δηλώνει σχετικά: « Η Δημοτική Συγκοινωνία είναι μια από τις δεσμεύσεις που κάναμε πράξη. Μετά τον επανασχεδιασμό της από την επιτροπή συγκοινωνιών του Δήμου στη βάση των αναγκών των δημοτών μας, η Δημοτική Συγκοινωνία ξεκινά πάλι από τη Δευτέρα 30 Μαϊου, με νέα μίνι λεωφορεία και με δρομολόγιο που θα καλύπτει το μεγαλύτερο τμήμα της πόλης μας.Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν για τη βελτίωση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας».

Οι δημότες μπορούν να ενημερωθούν για τα δρομολόγια και τις στάσεις από τις οποίες θα μπορούν να επιβιβάζονται στα λεωφορεία μέσω της ιστοσελίδας και των κοινωνικών δικτύων του Δήμου.

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ