• 213-2072300-2

Ο Δήμος Αχαρνών και το «Όλοι μαζί μπορούμε» συγκεντρώνουν χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για τα παιδιά


Ο Δήμος Αχαρνών και το «Όλοι μαζί μπορούμε» συγκεντρώνουν χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για τα παιδιά


Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς, αδυνατούν να προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει. Ο Δήμος Αχαρνών, συμμετέχοντας και στηρίζοντας την δράση συγκέντρωσης Χριστουγεννιάτικων δώρων από το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τα παιδιά οικογενειών που αδυνατούν να το κάνουν, καλεί τους δημότες και τους κατοίκους, να συμμετάσχουν σε αυτή την σημαντική εθελοντική πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης, ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του.

Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Δημαρχείο Αχαρνών. Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός αναφερόμενος στη συμμετοχή του Δήμου σε μια ακόμη δράση του "Όλοι Μαζί Μπορούμε" τόνισε τη στήριξή του σε κάθε δράση κοινωνικού χαρακτήρα και ιδίως όταν αυτή έχει να κάνει με παιδιά, καλώντας παράλληλα τους δημότες, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους, να προσφέρουν για τα παιδιά του Δήμου δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό, τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.

 

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ