• 213-2072300-2

Οι Αχαρνές γιορτάζουν τα Χριστούγεννα: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην κεντρική πλατεία Αγίου Βλασίου


Οι Αχαρνές γιορτάζουν τα Χριστούγεννα: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην κεντρική πλατεία Αγίου Βλασίου


Πιο χαρούμενα και γιορτινά από ποτέ θα είναι φέτος τα Χριστούγεννα στις Αχαρνές με ένα πλήθος εκδηλώσεων που θα σκορπίσουν χαμόγελα  και αισιοδοξία στους δημότες της πόλης και τους επισκέπτες της. Από σήμερα, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου του νέου έτους, η κεντρική πλατεία του Αγίου Βλασίου μετατρέπεται σε ένα μαγικό σκηνικό που θα θυμίζει παραμύθι.
Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που επιμελήθηκε ο Δήμος Αχαρνών και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Α) περιλαμβάνει πλήθος εκπλήξεων και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων  για μικρούς και μεγάλους: Ξωτικά, ξυλοπόδαροι, Άγιοι Βασίληδες, ταχυδακτυλουργοί, καλικάντζαροι με μπαλόνια και όχι μόνο, θα διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους ενώ το παιχνίδι θα είναι ατέλειωτο με το jumping, το carousel και το τρενάκι που ήδη έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία και θα ξετρελάνουν τα παιδιά.  
Από το φετινό πρόγραμμα δε θα λείπουν και οι δημιουργικές δραστηριότητες.

Δωρεάν εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, κατασκευής χριστουγεννιάτικων καρτών και στολιδιών θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των ελεύθερο χρόνο των παιδιών μας διδάσκοντάς τα καινούργιες δεξιότητες.
Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι που θέλουν να ξανανιώσουν για λίγο παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το face painting και να παίξουν με χρώματα, σχέδια και έξυπνα τρικ.
Γιορτές χαράς και αισιοδοξίας που μας φέρνουν όλους κοντά, στο Δήμο Αχαρνών!

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ