• 213-2072300-2

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 27ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος» του Δήμου Αχαρνών


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 27ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος» του Δήμου Αχαρνών


Με το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού επιβραβεύτηκε για μία ακόμα χρονιά η δημιουργική διάθεση και το ταλέντο των μαθητών της πόλης μας που συμμετείχαν στο 27ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος», ενός παιδικού φεστιβάλ από τα μακροβιότερα της χώρας που προάγει τον πολιτισμό και σκορπίζει τη χαρά, την ελπίδα και το χαμόγελο στους θεατές. Το 27ο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών που διεξήχθη από τις 3 μέχρι τις 16 Ιουνίου ήταν μια ωδή στην παιδική δημιουργικότητα και εφευρετικότητα. Μέσα από θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις τα παιδιά σχολείων, συλλόγων και σχολών της πόλης άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και απέδειξαν ότι με συλλογική δουλειά και διάθεση για δημιουργία μπορούμε να κάνουμε πολλά.

Στην προσπάθεια των παιδιών αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός ο οποίος τα συνεχάρη για το πνεύμα συνεργασίας, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια που έδειξαν! «Ως δημοτική Αρχή οραματιζόμαστε έναν παιδικό κόσμο μόνο με χαμόγελα, χαρά, ίσες ευκαιρίες, ελεύθερη έκφραση και παιδεία. Εργαζόμαστε αδιάκοπα και με πείσμα για να προσφέρουμε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον στη νέα μας γενιά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας, στους εκπαιδευτικούς και στους εργαζόμενους για το όμορφο θέαμα που μας πρόσφεραν και φέτος», τόνισε χαρακτηριστικά.
 
Η «αυλαία» του Φεστιβάλ έπεσε την Κυριακή 16 Ιουνίου με την εκδήλωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού - Νηπιαγωγείου «Ο Κόκκινος Μύλος» την οποία παρακολούθησαν η Αντιπεριφειάρχης Ανατολικής Αττικής Βασιλική Καβαλλάρη, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός καθώς και ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας.
Το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια βίου Μάθησης Χριστίνα Κατσανδρή, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμης Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωφελών Δομών Νικόλαος Δαμάσκος, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γεωργία Ευθυμιάδου, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βαγγέλης Κατάρας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ