• 213-2072300-2

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το εκδρομικό πρόγραμμα του 1ου εξαμήνου στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το εκδρομικό πρόγραμμα του 1ου εξαμήνου στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το εκδρομικό πρόγραμμα του 1ου εξαμήνου του 2024 για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών, γεμίζοντας τα μέλη του με χαρά και ενθουσιασμό.

Με ιδιαίτερη διάθεση για ψυχαγωγία και χαλάρωση, τα μέλη απόλαυσαν μια σειρά από προσεκτικά οργανωμένες εκδρομές.

Τα μέλη των δέκα ΚΑΠΗ του Δήμου μας συμμετείχαν σε ημερήσιες αποδράσεις σε πανέμορφους προορισμούς, όπως η Εύβοια, η Βυτίνα, η Δημητσάνα, η Ναύπακτος, η Αγόριανη, η Αράχωβα, ο Όσιος Δαυίδ και ο Άγιος Ιωάννης Ρώσος. Η ψυχαγωγία συνεχίστηκε με προσκυνηματική διήμερη εκδρομή στην Τήνο, ρομαντικές εξορμήσεις στη Μονεμβασιά και τη Μάνη και ένα αξέχαστο τετραήμερο στα θεραπευτικά λουτρά Πόζαρ.

Οι εκδρομές οργανώθηκαν με κριτήριο την ασφάλεια και την υγιεινή των ωφελούμενων, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Ευάγγελου Αραμπαντζή.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι για το εκδρομικό πρόγραμμα των ΚΑΠΗ μας, το οποίο όχι μόνο προσφέρει ευκαιρίες για ψυχαγωγία και χαλάρωση, αλλά ενισχύει και την κοινωνική συνοχή των μελών μας. Συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση να προσφέρουμε ποιοτικές εμπειρίες στους συμπολίτες μας».

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ