• 213-2072300-2

Πάνω από 2.000 έτοιμα γεύματα αγάπης προσέφερε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών την περίοδο των εορτών


Πάνω από 2.000 έτοιμα γεύματα αγάπης προσέφερε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών την περίοδο των εορτών


Πάνω από δυο χιλιάδες έτοιμα γεύματα αγάπης προσέφερε κατά την περίοδο των εορτών ο Δήμος Αχαρνών, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Πετάκος, στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ελένη Σαχσανίδη».

Η δράση προσφοράς και ενίσχυσης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και κατά την εορτή των Φώτων και δεν άφησε κανένα τραπέζι αδειανό στις Αχαρνές.
Η διανομή και η παραλαβή των έτοιμων γευμάτων αγάπης στους ωφελούμενους έγινε από το κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στις εργατικές πολυκατοικίες του Προφήτη Ηλία, και τα πακέτα περιλάμβαναν ένα πλήρες μενού με ορεκτικό, γεύμα και γλυκό. Οι συνδημότες μας που τα είχαν περισσότερο ανάγκη είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν και να χαρούν μαζί με τις οικογένειές τους, όπως η παράδοσή μας απαιτεί και χωρίς τη στέρηση των βασικών διατροφικών αγαθών που όλοι μας δικαιούμαστε.
Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία όπως η σημερινή, η δύναμη της προσφοράς αποδεικνύεται τεράστια και φυσικά, δεν εξαντλείται μονάχα στην περίοδο των γιορτών.

Προτεραιότητα του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού και της δημοτικής αρχής είναι η συνεχής στήριξη των ευάλωτων ομάδων και η διαρκής ενίσχυση του έργου και των δράσεων της Κοινωνικής Υπηρεσίας για την ανακούφιση όλων των συνδημοτών μας που μας έχουν ανάγκη.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ