• 213-2072300-2

Στη Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων «Η Αυλίζα» ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός


Στη Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων «Η Αυλίζα» ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός


Στη Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων «Η Αυλίζα» έδωσε το «παρών» ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του συλλόγου και κατοίκους και να τους ενημερώσει σχετικά με τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων που αφορούν την περιοχή τους.
Μιλώντας στους παρευρισκόμενους ο  Δήμαρχος Αχαρνών  ο οποίος συνοδευόταν από αντιδημάρχους και μέλη της δημοτικής αρχής είπε ότι έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις για τον εξωραϊσμό της περιοχής η οποία επί πολλά χρόνια ήταν αφημένη στην τύχη της, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση των προβλημάτων. Όπως τόνισε, το επόμενο διάστημα θα κατασκευαστεί ένα σύγχρονο πάρκο, με πολλές δραστηριότητες, στην είσοδο της περιοχής. Παράλληλα, η περιοχή προστέθηκε στο πρόγραμμα των δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών αναφέρθηκε, επίσης,  στο εγκαταλελειμμένο σχολείο της Αυλίζας  το οποίο μετά από στοχευμένες πιέσεις της δημοτικής αρχής, άλλαξε χρήση  και σύντομα θα φιλοξενεί το Κέντρο Αστυνομικών Επιχειρήσεων. Στη Γενική Συνέλευση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Κουλόγιαννη μέλους της αντιεγκληματικής επιτροπής του Δήμου Αχαρνών, αλλά και για τα θύματα στα Τέμπη. Τη συνέλευση παρακολούθησαν και οι αντιδήμαρχοι Νίκος Ξαγοράρης και Στάθης Τοπαλίδης.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ