• 213-2072300-2

Στη συνεδρίαση του Συλλόγου κατοίκων Αυλίζας έδωσε το "παρών" ο Δήμαρχος Αχαρνών και μέλη της Δημοτικής Αρχής


Στη συνεδρίαση του Συλλόγου κατοίκων Αυλίζας έδωσε το "παρών" ο Δήμαρχος Αχαρνών και μέλη της Δημοτικής Αρχής


Τον Σύλλογο κατοίκων της Αυλίζας επισκέφτηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός συνοδευόμενος από πολυμελή αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής προκειμένου να  ενημερώσει σχετικά με τις ενέργειες που γίνονται διαρκώς προς όλους τους αρμόδιους φορείς όπως και για τις παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην περιοχή αλλά και για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, μια δημοτική αρχή έδωσε το παρών σε συνεδρίαση του Συλλόγου της Αυλίζας, σε μια πολύπαθη περιοχή, και άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα των κατοίκων.
 
Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Αχαρνών τόνισε: "Ο πρόεδρος και το ΔΣ γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να ασχολούμαστε με τα θέματα της περιοχής, όπως γνωρίζουν και τις δυσκολίες που υπάρχουν, αφού η ενημέρωσή τους είναι διαρκής.
Φρόντισα να τους ενημερώσω μαζί με τα στελέχη της διοίκησης πως όσα ζητήματα είναι στο χέρι μας, έχουν δρομολογηθεί και εκτελούνται σταδιακά. Τόσο στο μέτωπο της αντιμετώπισης της παραβατικότητας όσο και σε αυτό της βελτίωσης της καθημερινότητας όπως με ηλεκτροφωτισμό, αντιπλημμυρικά και κοινόχρηστους χώρους προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Και χαιρόμαστε όταν βλέπουμε πως η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται".


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ