• 213-2072300-2

Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων


Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων


Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων από το 18ο, 9ο, 17ο και 25ο Δημοτικό Σχολείο και από το 6ο Γυμνάσιο Αχαρνών πραγματοποίησε ο  Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, την Τρίτη 24 Μαΐου 2023 παρουσία της Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού, Χριστίνας Κατσανδρή και των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Γεωργίας Ευθυμιάδου και Χαράλαμπου Ορφανίδη.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, συζήτησε με τους γονείς για όλα τα τρέχοντα ζητήματα των σχολικών μονάδων ενώ παράλληλα, τους ενημέρωσε για τις δράσεις και τις παρεμβάσεις που ήδη έχει πραγματοποιήσει η δημοτική Αρχή στις σχολικές εγκαταστάσεις προκειμένου για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Όπως ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά το κύριο μέλημα του Δήμου Αχαρνών είναι να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό γονέων, εκπαιδευτικών και παιδιών: "Βάζουμε πάντα σε προτεραιότητα την ασφάλεια, την καθαριότητα και την υγιενή των σχολικών εγκαταστάσεων.
Είμαστε από τους δήμους που εργάζονται καθημερινά για την ποιοτική βελτίωση των υποδομών και δε σταματάμε να επενδύουμε στο μέλλον των παιδιών μας".


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ