• 213-2072300-2

Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με τη βουλευτή Μαρία Απατζίδη


Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με τη βουλευτή Μαρία Απατζίδη


Τη βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη υποδέχτηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Κατά τη συνάντησή τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα τρέχοντα ζητήματα της πόλης, για τα έργα που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί και έχουν δώσει νέα πνοή στην καθημερινότητα του δημότη αλλά και για εκείνα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να αλλάξουν ουσιαστικά την εικόνα και την ποιότητα ζωής, στις Αχαρνές.
Γνώστρια της περιοχής και των αναγκών της, η συντοπίτισσά μας κα Απατζίδη επεσήμανε το θετικό πρόσημο πολλών δράσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στο Δήμο. Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αχαρνών και τη Δημοτική Αρχή για την τοποθέτηση της γραμμής δημοτικής συγκοινωνίας που συνδέει το κέντρο των Αχαρνών με τον Άγιο Ιωάννη Ρώσο. Τα νέα δρομολόγια ήταν ένα αίτημα πολλών κατοίκων των Αχαρνών που και η ίδια είχε στηρίξει προσωπικά και που διευκόλυνε δραστικά τη μετακίνηση των δημοτών.
Επιπρόσθετα, ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός ενημέρωσε τη βουλευτή, Μαρία Απατζίδη για την ασφαλτόστρωση των δρόμων στις γειτονιές των Αχαρνών, ένα μεγαλόπνοο έργο που έχει ήδη αλλάξει την εικόνα της πόλης,

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ