• 213-2072300-2

Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη


Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη


Ενημερωτική συνάντηση με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Βίκυ Καβαλλάρη είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, με στόχο αφενός την άμεση ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή και αφετέρου την ταχύτερη εξεύρεση λύσεων και την από κοινού χάραξη στόχων. 

Κατά τη συνάντηση υπήρξε ταύτιση απόψεων στα ζητήματα πολιτικής προστασίας περί των ιδιαίτερων αναγκών του Δήμου, λόγω της μεγάλης του έκτασης και της γεωμορφολογίας του. Ειδικότερα, μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στα αντιπλημμυρικά έργα, τους καθαρισμούς ρεμάτων, αλλά και τις παρεμβάσεις, οριοθετήσεις, διευθετήσεις που είναι κρίσιμο να γίνουν, (όπως είναι για παράδειγμα οι περιπτώσεις των ρεμάτων Αγ. Γεωργίου και Αγ. Παρασκευής). Περαιτέρω, συζητήθηκε η υλοποίηση νέων έργων υποδομών που θα εκσυγχρονίσουν την πόλη, όπως έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου, ανάπλασης παιδικών χαρών και εξωραϊσμού κοινόχρηστων χώρων, καθώς και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

«Διεκδικούμε καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις, νέα εγγειοβελτιωτικά έργα και διευθέτηση ρεμάτων, βελτίωση του οδικού μας δικτύου, ανάπλαση και εξωραϊσμό κοινόχρηστων χώρων και πλατειών για μια πιο λειτουργική καθημερινότητα και όχι μόνο. Φέρνουμε το αύριο των Αχαρνών στο σήμερα, με έργα που σέβονται το περιβάλλον και διασφαλίζουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλους τους δημότες.», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός.
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αχαρνών Ιωάννης Νίκας, ο Αν. Διευθυντής Τεχνικών Έργων Ανατ. Αττικής Γεώργιος Ψαρομιχαλάκης και ο Ειδικός Σύμβουλος Δήμου Αχαρνών Αθανάσιος Κατσιγιάννης.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ