• 213-2072300-2

Συνεχείς προσπάθειες του Δήμου για τον εντοπισμό και την μεταφορά των απειλούμενων ζώων σε κέντρα προσωρινής φιλοξενίας


Συνεχείς προσπάθειες του Δήμου για τον εντοπισμό και την μεταφορά των απειλούμενων ζώων σε κέντρα προσωρινής φιλοξενίας


Συνεχείς προσπάθειες από το συνεργείο του Δήμου και τις εθελοντικές οργανώσεις για τον εντοπισμό και την μεταφορά σε κέντρα προσωρινής φιλοξενίας απειλούμενων ζώων λόγω της πυρκαγιάς στους πρόποδες της Πάρνηθας.
Ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες μεταφορές στον σταθμό του πρ. Λατομείου "Αστήρ-Λατώ", από το συνεργείο του Δήμου και τους συνεργαζόμενους φιλόζωους.
Συγκεκριμένα:
-Ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Άγγελο Αραμπατζή ενημερώνονται διαρκώς και συντονίζουν την επιχείρηση περισυλλογής των απειλούμενων ζώων και την μεταφορά τους σε ασφαλές σημείο.
-Βρίσκονται σε επιφυλακή οι κτηνιατρικές υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών.
-Το όχημα περισυλλογής αδέσποτων ζώων του Δήμου Αχαρνών, περιπολεί στα όρια του δήμου, όπου και πλησιάζει το μέτωπο της φωτιάς (Αγ. Ι. Ρώσσος, Μετόχι Πάρνηθας), για να περισυλλέξει και να μεταφέρει ζώα σε κίνδυνο και για κάθε περιστατικό που θα πέσει στην αντίληψη σας και μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα μαζί του στο τηλ. 6974414547.
-Έχουν ενημερωθεί οι ιδιώτες κτηνίατροι και οι δομές φιλοξενίας ζώων της περιοχής, για να συνδράμουν και εκείνοι στο έργο των υπηρεσιών του Δήμου.
-Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου βρίσκεται σε εγρήγορση και αν κριθεί απαραίτητο θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο δράσης που ακολουθήθηκε και στην δασική πυρκαγιά του Αυγούστου 2021, θα σχηματιστούν εθελοντικές ομάδες για έρευνα και διάσωση, όπου το επιτρέψουν οι αρχές.
 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ