• 213-2072300-2

Τη βασιλόπιτα έκοψαν οι Διευθύνσεις Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας


Τη βασιλόπιτα έκοψαν οι Διευθύνσεις Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας


Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψαν σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, οι Διευθύνσεις Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αχαρνών, παρουσία του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού και του αρμόδιου αντιδημάρχου Μιχάλη Βρεττού.
Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ράπτης και αμέσως μετά ο Δήμαρχος Αχαρνών αφού έδωσε τα εύσημα στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας και στους εργαζόμενους για την εξαιρετική προσπάθεια τους, έκοψε κομμάτι της πίτας.
"Το 2023 εύχομαι να είναι για όλους μας μια χρονιά καλή, για τον καθένα ξεχωριστά αλλά βέβαια και για το δήμο μας.
Αυτό που είναι σημαντικό για όλους μας είναι κάθε χρόνος που περνάει ο δήμος να βελτιώνεται, να προοδεύει και να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους συνδημότες μας, γιατί αυτός είναι και ο σκοπός ύπαρξής του. Θέλω λοιπόν, να σας ευχαριστήσω όλους σας για τη συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στη θέση του Δημάρχου και να γνωρίζετε ότι αυτή η δημοτική αρχή θα είναι δίπλα σας", τόνισε.
Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Βρεττός ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη με την οποία τον έχει περιβάλλει όλα αυτά τα χρόνια και απευθυνόμενος στους εργαζόμενους τους ευχαρίστησε για την καλή και παραγωγική συνεργασία που έχει φέρει τον Δήμο σε αναπτυξιακή τροχιά και μετά από πολλά χρόνια του επιτρέπει να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι νομικών προσώπων του Δήμου.
 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ