• 213-2072300-2

Την πίτα τους έκοψαν «ΑΡΩΓΗ» και Βαμβακάρειο Ίδρυμα


Την πίτα τους έκοψαν «ΑΡΩΓΗ» και Βαμβακάρειο Ίδρυμα


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου, σε μια όμορφη εκδήλωση παρουσία πολλών επισήμων, γονιών, παιδιών και προσωπικού, η Διοίκηση του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών «ΑΡΩΓΗ» και του Βαμβακάρειου Ιδρύματος. Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.Αθηναγόρας, ο οποίος ευχήθηκε στη διοίκηση, στα παιδιά και τα μέλη του Συλλόγου καλή και δημιουργική χρονιάΣτον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός εξήρε το σπουδαίο έργο που συντελείται στην ΑΡΩΓΗ, τονίζοντας ότι η φροντίδα και η ικανοποίηση των παιδιών του ΚΑΜΕΑ «Αρωγή» αποτελούν προτεραιότητα για τον Δήμο. Παράλληλα, συνεχάρη τη νέα πρόεδρο Όλγα Παυλίδου και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου το οποίο καλείται να συνεχίσει επάξια και να εξελίξει το έργο της προηγούμενης προέδρου, Μαρίας Μπούκη.

«Μαζί θα πορευτούμε και το επόμενο διάστημα και έχουμε να κάνουμε πολλά, με τη στήριξη και του προσωπικού που όλα αυτά τα χρόνια έχει επιτελέσει με επιμονή και αυταπάρνηση ένα άριστο έργο. Στόχος μας είναι να βλέπουμε αυτά τα παιδιά να προοδεύουν, να αγκαλιάζουν τη ζωή με χαρά και δημιουργία», ανέφερε ο κ.Σπύρος Βρεττός. Με την σειρά της, η νέα πρόεδρος του ΚΑΜΕΑ, Όλγα Παυλίδου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμή που της έκανε να την τοποθετήσει στη συγκεκριμένη θέση και για την έμπρακτη στήριξη και το ενδιαφέρον του για κάθε ζήτημα που απασχολεί τις δύο δομές.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε  η αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Βασιλική Καβαλλάρη η οποία μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τις δομές και δεσμεύτηκε για την αμέριστη βοήθεια της Περιφέρειας.  Επιπλέον, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Στέλιος Φωτόπουλος, η εκπρόσωπος του βουλευτή Ν.Δ Βασίλη Οικονόμου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Δαμάσκος, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Δαμάσκος, Χριστίνα Κατσανδρή, Μαρία Μπούκη, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σταύρος Στρατιώτης, ο Δ/νων Σύμβουλος Ιωάννης Μίχας, μέλη του Δ.Σ κ.α.

 

 

 


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ