• 213-2072300-2

Τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμος Αχαρνών σε μια συγκινητική εκδήλωση


Τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βράβευσε ο Δήμος Αχαρνών σε μια συγκινητική εκδήλωση


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στο κατάμεστο  Δημοτικό Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης"  η τελετή βράβευσης των 396 εισαχθέντων μαθητών των σχολείων του Δήμου Αχαρνών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2021-2022.. Η εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται σταθερά κάθε χρόνο αποτελεί ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της επιτυχίας των νέων παιδιών της πόλης και της ευόδωσης των προσδοκιών τους.

Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές της πόλης, τους συνεχάρη για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στην μετέπειτα πορεία τους. «Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές για την πόλη των Αχαρνών: Μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα, βραβεύσαμε τους 396 στο σύνολο εισαχθέντες του 2022 στις Ανώτατες Πανεπιστημιακές Σχολές της χώρας μας. Είναι η νέα μας γενιά μας που θα πάρει την τύχη της πόλης μας στα χέρια της είναι το ίδιο μας το μέλλον και η ελπίδα μας. Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αχαρνών.

Από τη μεριά της, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Χριστίνα Κατσανδρή συνεχάρη εγκάρδια όλους τους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες οι οποίοι με πολύ κόπο και πειθαρχημένη προετοιμασία πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ. Επίσης, έδωσε τα εύσημα στους εκπαιδευτικούς όπως και στους γονείς που με τη συνεχή στήριξή τους στάθηκαν δίπλα στους υποψήφιους και συνέλαβαν καθοριστικά στην επιτυχία τους.

Ο Δήμος είχε φροντίσει ώστε όλοι/ες οι φοιτητές/τριες να λάβουν τιμητικό έπαινο με το ονοματεπώνυμο και τη σχολή εισαγωγής τους, ως ενθύμιο, ενώ πραγματοποιήθηκε κλήρωση με πλούσια δώρα αμέσως μετά τις βραβεύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση συντόνισε ο προϊστάμενος του τμήματος Παιδείας Νίκος Τσουκλίδης, ενώ στους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες των Αχαρνών ενεχείρησαν έπαινο ο Μητροπολίτης κ.κ. Αθηναγόρας, ο Βουλευτής Ανατ. Αττικής Βασίλης Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής Θανάσης Αυγερινός, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Γεωργία Βλάχου και Θανάσης Κατσιγιάννης. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αρχιμανδρίτης πατήρ  Ι. Ράπτης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Δημοτικοί Σύμβουλοι.


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ