• 213-2072300-2

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Acharnes
Acharnes
Acharnes
Acharnes
Acharnes
Acharnes

Μήνυμα Δημάρχου

 

Συμπολίτισσες και συμπολίτες
Από τον Σεπτέμβρη του 2019 όταν με την ψήφο σας μου αναθέσατε τα καθήκοντα του Δημάρχου, ανέλαβα απέναντί σας μια μεγάλη υποχρέωση. Να ξανακάνουμε τους Αχαρνείς υπερήφανους για την πόλη μας. Αναλάβαμε μια μεγάλη ευθύνη απέναντι στον κάθε συμπολίτη μας και προσπαθούμε διαρκώς να μείνουμε πιστοί σε κάθε δέσμευσή μας, σε κάθε υπόσχεσή μας. Έργα υποδομών και έργα καθημερινότητας, κοινωνική πολιτική και παιδεία, πολιτισμός και αθλητισμός, καθαριότητα και περιβάλλον απαιτούν την απόλυτη προσήλωση του καθενός από εμάς της ομάδας της Δημοτικής Αρχής. Απαιτούν προγραμματισμό, συνέπεια, πολλή δουλειά και καθαρές κουβέντες. Ζούμε σε αυτή την πόλη και είμαι αποφασισμένος μαζί με τους συνεργάτες μου να αλλάξουμε τις Αχαρνές, να τις κάνουμε έναν σύγχρονο Δήμο, μια πόλη εξωστρεφή, μια πόλη που θέλεις να ζεις, μια πόλη για τα παιδιά μας.

 

Σπύρος Βρεττός

Δήμαρχος Αχαρνών

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τελευταία Νέα


Τριμελής επιτροπή διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την επιλογή ενός (1) υποψηφίου σε θέση καθαρισμού των σχολικών μονάδων του Δήμου Αχαρνών


Με την 799/2023 απόφαση του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού ορίζεται τριμελής επιτροπή διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την επιλογή ενός (1) υποψηφίου σε θέση καθαρισμού των σχολικών μονάδων του Δήμου Αχαρνών, της με αρ. πρωτ.


Μάθετε περισσότερα

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου η 20η εφαρμογή ψεκασμών για τα κουνούπια


Ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας ενημερώνουν ότι η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε.


Μάθετε περισσότερα

Εγκαίνια στην Παιδική Χαρά που βρίσκεται στον σταθμό του τρένου


Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός σας προσκαλεί στα εγκαίνια της παιδικής χαράς που βρίσκεται στον σταθμό του τρένου.Τα παιδιά θα διασκεδάσουν με δημιουργικές δραστηριότητες όπως face painting, μπαλονοκατασκευές και πολλές άλλες εκπλήξεις.


Μάθετε περισσότερα

Νέους χώρους αναψυχής, άθλησης και ψυχαγωγίας απέκτησε ο Δήμος Αχαρνών


Στην κατασκευή 19 παιδικών χαρών, 5 πάρκων, 2 υπαίθριων γυμναστηρίων και στην αναβάθμιση 11 πλατειών προχώρησε ο Δήμος Αχαρνών, τα προηγούμενα χρόνια, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της δημοτικής αρχής για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και της καθημερινότητας στην πόλη. Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκε το πρόγραμμα ανάπλασης των εγκαταλελειμένων για πολλά χρόνια παιδικών χαρών ώστε να είναι ασφαλείς.


Μάθετε περισσότερα

Δωρεάν Rapid Test την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο φουαγιέ της Αίθουσας Εκδηλώσεων του Δήμου


Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ο ΕΟΔΥ θα διενεργήσει δωρεάν Rapid Test σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους για την ανίχνευση του Covid-19 στην αίθουσα υποδοχής της Αίθουσας Εκδηλώσεων του Δημαρχείου από τις 09:30-15:00.


Μάθετε περισσότερα

Εκλογικά τμήματα δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 8ης/10/2023 και της 15ης/10/2023


Με την υπ’ αρ. πρ. 1111575/16-9-2023 απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα και τα καταστήματα ψηφοφορίας της εκλογικής περιφέρειας Ανατολικής Αττικής  για τη διενέργεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023, καθώς και των επαναληπτικών της 15ης Οκτωβρίου 2023.


Μάθετε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δωρεάν εξετάσεις ελέγχου ακοής από τον Δήμο Αχαρνών


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δωρεάν εξετάσεις ελέγχου ακοής που πραγματοποιήθηκαν από το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με την εταιρεία Akoustica Medica. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένο προσωπικό (Ω.Ρ.Λ. Ακοοπροθετιστές) κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 18/09/2023 έως και την Πέμπτη 21/09/2023 τέσσερις ώρες καθημερινά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.


Μάθετε περισσότερα

Στην μεγάλη χορευτική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών για τα 45 χρόνια από την ίδρυσή του βρέθηκε ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός


Με μια μεγάλη χορευτική παράσταση στην οποία συμμετείχαν άλλα επτά Λύκεια από την Αττική, το Λύκειο Ελληνίδων Αχαρνών γιόρτασε τα 45 χρόνια από την ίδρυση του, στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά. Σε αυτή τη μεγάλη πολιτιστική συνεύρεση, το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και μέλη της δημοτικής αρχής.


Μάθετε περισσότερα

Εκδηλώσεις


Ημερίδα του Ο.ΦΥ.ΠΕ.ΚΑ με θέμα: Συνύπαρξη Ανθρώπου και Άγριας Πανίδας


Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ( σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην η μερίδα με θέμα «Συνύπαρξη Ανθρώπου και Άγριας Πανίδας» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 09 στις 10 00 π μ στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας και συγκεκριμένα στο καταφύγιο Μπάφι


Μάθετε περισσότερα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του Δήμου Αχαρνών


Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αχαρνών παρέχει ύστερα από δυο έτη δωρεάν φοίτησης τίτλο σπουδών ισότιμο απολυτηρίου γυμνασίου (με όλα τα δικαιώματα ενός αποφοίτου γυμνασίου). Απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες (από 18 χρόνων και χωρίς ηλικιακό όριο προς τα πάνω). Τα μαθήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των ενήλικων εκπαιδευόμενων.


Μάθετε περισσότερα

Ημέρες και ώρες λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αχαρνών


Η Δημοτική βιβλιοθήκη Αχαρνών εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2023 και ξεκίνησε να λειτουργεί  σε κτίριο επί των οδών Δεκελείας και Δημοκρίτου. Ώρες και ημέρες λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή: 08:00-16:00. Τρίτη και Πέμπτη: 12:00-20:00 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102476213


Μάθετε περισσότερα

Ανοικτή Διακυβέρνηση

Acharnes
Acharnes
Acharnes
Acharnes
Acharnes
Acharnes

Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ