• 213-2072300-2

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Acharnes
Acharnes
Acharnes
Acharnes
Acharnes
Acharnes

Μήνυμα Δημάρχου

Συμπολίτισσες και συμπολίτες
Στις 8 Οκτωβρίου 2023 ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας στον πρόσωπό μου και μου αναθέσατε μια ακόμα πιο δύσκολη αποστολή από αυτήν της πρώτης θητείας μου. Να συνεχίσουμε με συνέπεια, σταθερότητα και υπευθυνότητα το έργο μας ώστε να γίνουν οι Αχαρνές, τα επόμενα χρόνια, μια πόλη αντάξια της Ιστορίας της και των δυνατοτήτων της.  Αναλάβαμε μια μεγάλη ευθύνη απέναντι στον κάθε συμπολίτη μας και προσπαθούμε διαρκώς να μείνουμε πιστοί σε κάθε δέσμευσή μας, σε κάθε υπόσχεσή μας. Έργα υποδομών και έργα καθημερινότητας, κοινωνική πολιτική και παιδεία, πολιτισμός και αθλητισμός, καθαριότητα και περιβάλλον απαιτούν την απόλυτη προσήλωση του καθενός από εμάς της ομάδας της Δημοτικής Αρχής. Ζούμε σε αυτή την πόλη και είμαι αποφασισμένος μαζί με τους συνεργάτες μου να αλλάξουμε τις Αχαρνές, να τις κάνουμε έναν σύγχρονο Δήμο, μια πόλη εξωστρεφή, μια πόλη που θέλεις να ζεις, μια πόλη για τα παιδιά μας.

 

Σπύρος Βρεττός

Δήμαρχος Αχαρνών

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τελευταία Νέα


Δύο νέες τακτικές διανομές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών


Δύο νέες τακτικές διανομές στους 370 ενταγμένους ωφελούμενους του "Έτους 2024" της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αχαρνών  «Ελένη Σαχσανίδη» πραγματοποιήθηκαν στις 15 & 22 Φεβρουαρίου. Οι τακτικές διανομές αφορούσαν τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο και διανεμήθηκαν τα παρακάτω προϊόντα:


Μάθετε περισσότερα

Δωρεάν Rapid Test την Παρασκευή 1 Μαρτίου από τον ΕΟΔΥ στο Δημαρχείο Αχαρνών


Συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα στον χώρο υποδοχής της Αίθουσας Εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος»τα rapid test από τον ΕΟΔΥ. Τα δωρεάν Rapid Test θα διενεργηθούν την Παρασκευή 1η Μαρτίου από τις 09:30 έως τις 15:00, σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους για την ανίχνευση του Covid-19.


Μάθετε περισσότερα

Αναγνωρισμένα πιστοποιητικά πληροφορικής παρέλαβαν οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών


Τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γνώσης πληροφορικής από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) παρέλαβαν οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών. Τα προγράμματα διοργανώθηκαν από το Τμήμα Παιδείας & Δια βίου Μάθησης και υλοποιήθηκαν στο εκπαιδευτικό κέντρο πληροφορικής-ξένων γλωσσών «School 4 all» της Βασιλικής Παπακωνσταντίνου.


Μάθετε περισσότερα

Συνάντηση για θέματα παιδείας της Αντιδημάρχου Παιδείας και Δια βίου Μάθησης με την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη


Εποικοδομητική συνάντηση για τα θέματα παιδείας και Δια βίου μάθησης του Δήμου Αχαρνών είχε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια βίου Μάθησης Χρηστίνα Κατσανδρή με την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Ευριδίκη (Έρρικα) Πρεζεράκου, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.


Μάθετε περισσότερα

Ομιλία-Συζήτηση με θέμα:«Η θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον 21ο αιώνα» διοργανώνει το 3ο ΕΠΑΛ Αχαρνών


To 3ο ΕΠΑ.Λ Αχαρνών διοργανώνει Ομιλία-Συζήτηση με θέμα:«Η θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον 21ο αιώνα» την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 5.30 μ.μ., στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος» (Φιλαδέλφειας 87, Αχαρνές). Ομιλητές:


Μάθετε περισσότερα

Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη


Ενημερωτική συνάντηση με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Βίκυ Καβαλλάρη είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, με στόχο αφενός την άμεση ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή και αφετέρου την ταχύτερη εξεύρεση λύσεων και την από κοινού χάραξη στόχων. 


Μάθετε περισσότερα

Αποκριάτικες εκδηλώσεις 2024 στον Δήμο Αχαρνών με κέφι, μουσική, χορό και τον Τόνι Σφήνο-Παραδοσιακά κούλουμα στο Ολυμπιακό Χωριό


Ένα μοναδικό, πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για τις Απόκριες 2024, έχει σχεδιάσει και φέτος ο δήμος Αχαρνών.


Μάθετε περισσότερα

Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφ. Γραμμών 721, 740, Α10, Β10 λόγω αποκριάτικης παρέλασης στον Δήμο Αχαρνών


Ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 721, 755, 537, 734, Α10, Β10 λόγω Αποκριάτικης παρέλασης το Σάββατο 9/3/2024 από 13.00- 17.00 ως εξής:


Μάθετε περισσότερα

Νέο πρόγραμμα αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 10 Μαρτίου


Ο Δήμος Αχαρνών συνεχίζει την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων. Στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης των κατοίκων δημοσιοποιεί το νέο πρόγραμμα αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 10 Μαρτίου. Επτά ημέρες την εβδομάδα τα συνεργεία του Δήμου δίνουν τον δικό τους αγώνα με γνώμονα την εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος.


Μάθετε περισσότερα

Εκδηλώσεις


Κόβει την πίτα της η «Αρωγή» του Δήμου Αχαρνών


Την πίτα του κόβει το ΚΑΜΕΑ Δήμου Αχαρνών «ΑΡΩΓΗ» την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στις 10:30 π.μ.


Μάθετε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για επιλαχόντες στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ του ΚΔΗΦ


O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ “S.O.S.”, ΝΠΙΔ (ΦΕΚ 1078/Β/96), στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2021-2027 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2021-2027»,


Μάθετε περισσότερα

Δωρεάν Rapid Test την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου από τον ΕΟΔΥ στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων


Συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων τα rapid test από τον ΕΟΔΥ. Τα δωρεάν Rapid Test θα διενεργηθούν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου από τις 09:30 έως τις 15:00, σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους για την ανίχνευση του Covid-19.


Μάθετε περισσότερα

Ανοικτή Διακυβέρνηση

Acharnes
Acharnes
Acharnes
Acharnes
Acharnes
Acharnes

Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ