• 213-2072300-2

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την εκμίσθωση του κυλικείου του 5ου Δημοτικού Αχαρνών.


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την εκμίσθωση του κυλικείου του 5ου Δημοτικού Αχαρνών.


Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του 5ου Δημοτικού Αχαρνών.Ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου του 5ου Δημοτικού Αχαρνών θα διενεργηθεί στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης την 19/09/2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00πμ.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να υποβάλλουν την προσφορά ενδιαφέροντος για το σχολικό κυλικείο του 5ου Δημοτικού Αχαρνών στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών, στο κτήριο των δημοτικών υπηρεσιών, 2οςόροφ., έως την 19/09/2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:30πμ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τηλ 213 2072 509, απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν τη διακήρυξη του διαγωνισμού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 8:00 – 15:00).
Αντίγραφο της παρούσας διακήρυξης να δημοσιευθεί 20 τουλάχιστον ημέρες πριν τη διενέργεια του διαγωνισμού στην εξώθυρα του Δημοτικού Καταστήματος, στον πίνακα ανακοινώσεων των σχολείων, καθώς και σε τοπικές εφημερίδες.


Ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Ορφανίδης


Φόρμα αναζήτησης

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΗΠΑΙΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ